Çözüldü Corsair 3000D Sıvı soğutma kasaya sığmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mayinna

Picopat
Kek günü
Daha fazla  
Merhaba İtopya'dan sistem topladım ve elime ulaştı fakat sıvı soğutucuyu ön panele montajlamışlar bende tam performans vermesini istediğim için ve ekran kartına zarar gelmemesini istediğim için bu durumu itoıpyaya sebebini sormak istedim bana söyledikleri "anakartınız ATX olduğu için sıvı soğutma radyatörünüz anakartınızda takılı olan RAM'lere çarpmaktadır." İtopya'yı arasam ve daha geniş akvaryum tipi kasa değişikliği için yeni kasa satın alsam veya şimdi ki olanla değiştirsem sizce olur mu sistemi daha geniş bir kasaya aktartabilir miyim daha sistemi alalı 1 gün oldu sıvı soğutucuyu üst tarafa montajlatmak istiyorum.

ASUS ROG STRIX B650E-F Gaming Wi-Fi 6400MHz(OC) DDR5 soket AM5 M.2 HDMI DP ATX anakart.

Corsair 3000D aırflow 650W 80+ Bronze RGB tempered glass USB 3.2 siyah ATX mid Tower kasa.

Thermaltake TH360 V2 ARGB All in One 360mm siyah işlemci sıvı soğutucu.

Sıvı soğutucu kasa ve ana kartım bu şekilde sizce daha geniş bir kasa satın alsam İtopya'dan sistemi o kasaya aktarırlar mı teşekkürler şimdiden.

(Kasa tavsiyelerine açığım)

Çözüm
Değişim yapmazlar. Sistem kurulumu yapılmış bir kere. Sizin alırken bakmanız gerekiyordu. Ayrıca zaten 3000D'nin üste 360mm desteği yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı