- Makaleler
- 3
Sipariş veriyorum öyleyse.
Eki Görüntüle 1372289
Bari şunu alsa içimiz gitmesin
Bilgisayar Kasa Fanları
RGB ve farklı renklerde ki fanlar ile kasanıza şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.
Sipariş veriyorum öyleyse.
Eki Görüntüle 1372289
RGB hiç sevmem hocam, parasını daBari şunu alsa içimiz gitmesin
Bilgisayar Kasa Fanları
RGB ve farklı renklerde ki fanlar ile kasanıza şık bir görünüm kazandırabilirsiniz.www.bilgisayarmodifiye.com
Standart bir kullanıcı için gereksiz bir ürün. Tanesi 500 TL ve 43.5 dBA. Bunu anca P600S veya Silent Base 802 gibi bir kasada kullanabilirsin.Pahalı bir üründür ancak kusursuz bir şey arıyorsan öneririm.![]()
NF-F12 industrialPPC-3000 PWM
Conceived for industrial heavy duty applications that require enhanced cooling performance and advanced ingress protection, the NF-F12 industrialPPC (Protected Performance Cooling) is a ruggedised high-speed version of the award-winning retail model. Thanks to the outstanding aerodynamic...noctua.at
Siparişi verdim 3 adet 321 TL tuttu sanırım iyi bir fiyat.Standart bir kullanıcı için gereksiz bir ürün. Tanesi 500 TL ve 41 dBA. Bunu anca P600S veya Silent Base 802 gibi bir kasada kullanabilirsin.
Güzel fiyat, hayırlı olsun.Siparişi verdim 3 adet 321 TL tuttu sanırım iyi bir fiyat.
Teşekkürler, şimdi gelelim kurufasulyenin faydalarına. Kalan param ile de üste bir adet Arctic 240 patlatsam mı?Güzel fiyat, hayırlı olsun.
Bütçen varsa neden olmasın. Ama ihtiyacın yoksa pek gerek yok.Teşekkürler, şimdi gelelim kuru fasulyenin faydalarına. Kalan param ile de üste bir adet Arctic 240 patlatsam mı?Stok ile kullanıcaktım 1-2 ay ama bilemedim.
Hocam şimdi 5600 ile 5800x3D arasında müthiş fark var geçmeye değer diyorsanız stok ile idare edicem.Bütçen varsa neden olmasın. Ama ihtiyacın yoksa pek gerek yok.
Bu fan 3000 devirde uçak motoru sesi çıkartıyor.Pahalı bir üründür ancak kusursuz bir şey arıyorsan öneririm.![]()
NF-F12 industrialPPC-3000 PWM
Conceived for industrial heavy duty applications that require enhanced cooling performance and advanced ingress protection, the NF-F12 industrialPPC (Protected Performance Cooling) is a ruggedised high-speed version of the award-winning retail model. Thanks to the outstanding aerodynamic...noctua.at
Fiyat çok iyiymiş hocam link atabilir misin belki bende alabilirim. P12 Çok iyi fandır.Sipariş veriyorum öyleyse.
Eki Görüntüle 1372289
5800X3D'den soğutucu çıkmıyor. Zorunlu olarak soğutucu almalısın ona geçeceksen.Hocam şimdi 5600 ile 5800X3D arasında müthiş fark var geçmeye değer diyorsanız stok ile idare edeceğim.
Yani 5800x3D alınca takarım diye sıvı soğutma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.