Corsair 400R kasaya modifikasyon

O kasayı satmıştım, resimlerinide hiç çekmemiştim. Aslında bende Dvd-R takılan yerlerdeki ızgaraları boyamayı düşünmüştüm, veya oraya Nvidia logosu yapmayı.

Ön taraftaki o 3 parçayı söküp Nvidia logosu yapmayı düşünüyorum. Daha sonra tekrar yerlerine takacağım. Zaten bende Dvd-R yok.

Anladım hocam. Bende öndeki ızgaraları boyuyacam ama renkte çok kararsız kaldım mavi mi kırmızı mı? Anakartta mavi renkler var aslında uyum açısından iyi olur mu bilemedim.

Anladım hocam. Bende öndeki ızgaraları boyuyacam ama renkte çok kararsız kaldım mavi mi kırmızı mı? Anakartta mavi renkler var aslında uyum açısından iyi olur mu bilemedim.
Kastettiğim şu ön tarafta görünen Dvd-r takma yerleri. Takıcağınız zaman söküyorsunuz ya onları diyorum. Bence Mavi boyayın belki bende mavi alırım tekrar. Yalnız UV olunca nasıl oluyor onu da merak ediyorum.

Aynı yerden bahsediyoruz hocam Birazdan boyacıya gidip bakacağım varsa mavi alıp deneme yapacam.

Boyayı aldım arkadaşlar. Zımparalamam gerekiyormus biraz ızgarayı kullanmadığım ızgarada deneme yapıcam şimdi sonucu sizlerle paylaşırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…