Corsair 400R Modifiye

Staber

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Turizm
Biraz zorlu oldu ama güzel oldu sanırım =) Kapağı ilk olarak bombeli olan yerlerden kestim tabi düz bir şekilde kesilmiyor çok zor ve çapak kalıyor. Bir arkadaşımdan da Plexi kesmesini rica ettim kendi kesim makinesi vardı 50x50 cm işimi gördü. Çift taraflı bantlarla da kasanın içe bakan kısmından yapıştırdım. Yamuk kesilen çerçevede kötü göründüğünden dolayı kağıt bantlarla çerçeve yapıp siyah silikon çektim.

xARZkX.jpg
xR7EVZ.jpg

Ekran kartının önünde hemen 140 mm lik fan var oradan gelen havayı dağıtıyor + sıcak havanın yukarı egzoza çıkmasını sağlıyor. Kasanın en üstünde 120 mm lik 3 tane egzoz var.

Güzel olmuş. 
Ama kıskanmadım. :D
wv1Yrp.jpg

Bende de bundan var pencereleri biraz ufak seninkine göre ama olsun.

wv1Y9D.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
:neo::):) Seninki zaten güzel. Corsair 400R yan kapağı pencereli olanı yok ne yazık ki dünyanın parasını verip kestik :D

Hiç para vermedim =) Arkadaşımın atölyesi var reklam, tabela v.b gibi işler yapıyor orada yaptım ama İstanbul'dan birisi ile konuştum Corsair 400R için kargo parası hariç 150 TL para istedi öyle deyince zaten kendim uğraştım.

Neyse sonuç güzel. Ama madem pencereli bir kasa vardı içinizde benimkinden alabilirdiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı