- Makaleler
- 1
Tofaş güzel kullanıldığı sürece çok güzel duruşlu bir arabadır. Her kullanan apaçi değildir.
Evet kullananlarin yarisi apaci diger yarisi havali oldugunu sanan çocuklar.
Tofaş güzel kullanıldığı sürece çok güzel duruşlu bir arabadır. Her kullanan apaçi değildir.
Sonra bi tane direğe çarpıp ikiye ayrılıyoruz.Tofaş güzel kullanıldığı sürece çok güzel duruşlu bir arabadır. Her kullanan apaçi değildir.
Sonra bir tane direğe çarpıp ikiye ayrılıyoruz.
Tüm aile Alman kullanıyoruz hocam. Tofaş gibi ölüm makinesi +9 apaçi araçlarının ülkede yasaklanması gerektiğini savunuyorum. Konu kilitlensin lütfen.Off kanka tamam sen Japon arabasına bin çok sağlam arabalardır son sürat bir yere girsen çizik alamazsın. Tabii alabilirsen![]()
Bende çok fena Tofaş ve modifiye hastalığı var okulda dersi dinleyemiyorum okul yolun kenarında warexle Honda geçiyor hemen cama koşuyorum.
@InternetciMen komik olan nedir?
Off kanka tamam sen Japon arabasına bin çok sağlam arabalardır son sürat bir yere girsen çizik alamazsın. Tabii alabilirsen![]()
Sanki Tofaş çok sağlamkonu sağlamlıksa yazacağın en son araba kuş serisi.
Sen bu zihniyetle zaten ömrün boyunca bir tek Şahine binebilirsin.Konu sağlamlık degilse arkadaş ne diyor![]()
Sonra bir tane direğe çarpıp ikiye ayrılıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.