Corsair 400R Modifiye

Neyse sonuç güzel. Ama madem pencerili bir kasa vardı içinizde benimkinden alabilirdiniz.
AMD sistem topladığımda TT V3 Kasa kullanmıştım anladım ki kasadan kısmamak gerekliymiş. Bu sistemimde de Xıgmatek Talon a bakmıştım o bile kötü geldi. Corsair in bence kalitesi tartışılmaz bu yüzden bu kasayı tercih ettim.

Kasa da tasarım takıntısı var bende Graphite 600TMyi değişmem :)

Graphite 600TM - Google'da Ara
Bu çok hoşuma gitti. 
AMD sistem topladığımda TT V3 Kasa kullanmıştım anladım ki kasadan kısmamak gerekliymiş. Bu sistemimde de Xıgmatek Talon a bakmıştım o bile kötü geldi. Corsair in bence kalitesi tartışılmaz bu yüzden bu kasayı tercih ettim.
Corsair ve Cool Master'ın yeri ayrı. Bende FRİSBY kasa kullandıktan sonra anladım. :) PC'yi toplarken 400r ve haf 912 advence'yi inceledim. İkiside tank gibi geldi ama görüntü ve bazı avantajları yüzünden haf 912'yi seçtim. Çok iyi. Dediğim gibi CORSAİR ve CM'ın yeri ayrı.

Graphite 600TM - Google'da Ara
Bu çok hoşuma gitti. 

Corsair ve Cool Master'ın yeri ayrı. Bende FRİSBY kasa kullandıktan sonra anladım. :) PC'yi toplarken 400r ve haf 912 advence'yi inceledim. İkiside tank gibi geldi ama görüntü ve bazı avantajları yüzünden haf 912'yi seçtim. Çok iyi. Dediğim gibi CORSAİR ve CM'ın yeri ayrı.
O kasa çok pahalı PSU olmadan en az 600 TL civarı belki daha fazla sanırım. Ben 750 W PSU dahil 400 tl vermiştim =)

Lazeri kim kaybetmiş. :D Taş moturu ile kestim. Kasa alüminyumu kalın olduğu için biraz zorladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa alüminyum değil bildiğiniz sac. Water jet ile de kesilebilirdi.
Acaba uygun bir taş seçseydiniz yine de zorlanır mıydınız?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı