Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amaç daha çok fan kullanmaksa olabilir. 8 adet 120 MM fan desteği var. Tasarım olarak düz bir kasa. Yanlış bilmiyorsam eski tasarımlardan çünkü PSU açıkta kalıyor ve benim gözümü rahatsız eden bir durum bu maalesef.
Yeni çıkan bir çok kasada görsellik ön planda o yüzden beğenmiyorum,soğutma performansları iyi değil.Benim için dışı değil içerdeki sistem performansı önemli.
Eski kasanızın bir sorunu yoksa değiştirmenize gerek yok bence. Şu an kullanmakta olduğunuz kasa çok fonksiyonel bir ürün. Almak istediğiniz ürün gayet güzel fakat amaçsızca alınacaksa alınmaması daha iyi onun yerine sistem geliştirebilirsiniz eski bir sistem ise.
Sistemimden memnun um öyle aman aman bir oyuncu değilim.Sadece kasada canımı sıkan tek şey önden hava giriş sorunu 92mm fan koymuşlar o kadar. Ama havayı dışarı atmada muazzam kasa 12 cm 3 adet fan var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca unuttum yazmayı her ne kadar cd-dvd devri kapandı falan desekte dvd romlar ihtiyaç şuanda 2 adet dvd rom var, bunları kullanmayıp atsam veya birine vermeye kalksam extra bir de usb dvd almak gerek ne gerek var, ben kasanın eski model olmasına takılmıyorum istediğim performansı versin kafi