Corsair 450D alınır mı?

Zeus21

Megapat
Daha fazla  
Zalman MS800 Plus kasaya sahibim ancak değiştirmek istiyorum. Aklımda Corsair 450D var fakat sizlere de bi danışayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amaç daha çok fan kullanmaksa olabilir. 8 adet 120 MM fan desteği var. Tasarım olarak düz bir kasa. Yanlış bilmiyorsam eski tasarımlardan çünkü PSU açıkta kalıyor ve benim gözümü rahatsız eden bir durum bu maalesef.

Yeni çıkan bir çok kasada görsellik ön planda o yüzden beğenmiyorum,soğutma performansları iyi değil.Benim için dışı değil içerdeki sistem performansı önemli.

Sistemimden memnun um öyle aman aman bir oyuncu değilim.Sadece kasada canımı sıkan tek şey önden hava giriş sorunu 92mm fan koymuşlar o kadar. Ama havayı dışarı atmada muazzam kasa 12 cm 3 adet fan var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca unuttum yazmayı her ne kadar cd-dvd devri kapandı falan desekte dvd romlar ihtiyaç şuanda 2 adet dvd rom var, bunları kullanmayıp atsam veya birine vermeye kalksam extra bir de usb dvd almak gerek ne gerek var, ben kasanın eski model olmasına takılmıyorum istediğim performansı versin kafi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı