Elektronik CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 3200Mhz CL16 Ram 517lira

Kazandığı parayı harcasın eyvallah, burada kazanmadığı parayı harcayıp geri ödemeyemedikleri için bu kanun getirildi. Borçtan hapis cezası vs. de olmadığı için bunun önüne ancak böyle geçilebilirdi.

Tamam da canım kardeşim, bankaların insanlara kredi kartı verirken belirli kıstasları var. Kendim, şahsen o alanda eğitim alıyorum. Bunlara da aktüerya bilimi deniyor. Bir banka size kredi kartı verirken, birçok parametreyi ele alır. Siz bu parayı ödeyebilir misiniz, öderseniz zamanında öder misiniz, ödeyemezseniz ne kadar faiz ödersiniz vesaire. Bu hesaplamaların olumlu olduğu kişilere kredi kartı veriliyor. Kişi 100.000TL'ye telefon alıp, ödeyemiyorsa bu benim veya başkasının sorunu olamaz. Ayrıca borçtan hapis cezası gibi olaylar artık yok. Sigortalı çalışıyorsan maaşına el, banka da belirli bir miktar paran varsa bloke ya da evindeki mallarının bazına el koyuyorlar. Haciz de yavaş yavaş bitmeye başladı, eskisi gibi her şeyi alıp götüremiyorlar. Kısacası, benim çıkarıp tak diye 80.000TL telefona verebilecek param yok. Bunu 2 ay veya 3 ay taksitle alsam bütçemi zorlamam. Sırf bu sorumsuz insanlar yüzünden ben niye bütçemi zorluyorum? Diyorsan ki, paran yoksa alma kardeşim. O zaman sorarlar, hayırdır birader borcuma mı ortaksın, harcama mı diye? Ben bu sistemin içerisinde olmak zorunda değilim. Sitemim sana değil bu arada kardeşim, direkt olarak konulmuş bu saçma sisteme.

PRIME H310M-K 2.0 R ANAKART ( max 2400 mhz çalıştırıyor.)
XPG 8GB CL30 3200MHZ ram var. bunu 2. slota takarsam uyumlu çalışır mı ?

Prime H310M-K 2.0 r anakart ( Max 2400 MHz çalıştırıyor.)
XPG 8 GB CL30 3200MHz RAM var. Bunu 2. slota takarsam uyumlu çalışır mı?

RAM aynı marka model olsa bile ayrı ayrı alındığında çalışmama şansı var. Çalıştığı da görülmüştür ama farklı marka RAM'leri karıştırıp kullanmanızı önermem. En mantıklısı elinizdeki 8 GB RAM'i satıp 2x8 GB Dual RAM kitlerinden almanız.

RAM aynı marka model olsa bile ayrı ayrı alındığında çalışmama şansı var. Çalıştığı da görülmüştür ama farklı marka RAM'leri karıştırıp kullanmanızı önermem. En mantıklısı elinizdeki 8 GB RAM'i satıp 2x8 GB Dual RAM kitlerinden almanız.
O zaman aynısından 2 adet sipariş ediyorum hocam riske girmemek adına teşekkürler.

O zaman aynısından 2 adet sipariş ediyorum hocam riske girmemek adına teşekkürler.

Aynı modelden 2 tane almanızı değil 2x8'lik kit olarak satılanlardan almanızı önerdim dikkat edin.

Aynı modelden 2 tane almanızı değil 2x8'lik kit olarak satılanlardan almanızı önerdim dikkat edin.

Çünkü model aynı olsa bile uyumsuzluk sorunu çıktığı olabiliyor.

Örnek olarak bunun gibi 2'li satılanlardan bahsediyorum:

Çünkü model aynı olsa bile uyumsuzluk sorunu çıktığı olabiliyor.

Örnek olarak bunun gibi 2'li satılanlardan bahsediyorum:

bendeki ramin aynısı bu hocam https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...stu-ax4u32008g16a-sr30-fiyati,1093891248.html , direk bunu 2. slota koyayım o zaman 1x8 1x8 diye bi sıkıntı çıkarmaz değil mi ?

Bendeki RAM'in aynısı bu hocam https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...stu-ax4u32008g16a-sr30-fiyati,1093891248.html, direk bunu 2. slota koyayım o zaman 1x8 1x8 diye bir sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Sizdekinin aynısından alıp 2. slota takacaksınız yani doğru mu anladım?

RAM'lerde uyumluluk biraz şans işi. Biri G.Skill biri HyperX marka RAM'i birlikte kullanabilen de gördüm, markası ve model numarasına kadar aynı olan 2 RAM'de uyumsuzluk yaşayan da. Yani attığınız linktekini alıp taksanız bile uyumsuzluk yaşayabilirsiniz.

En sağlıklısı 2x8 olarak aynı pakette satılan RAM almak.

İyi günler herkese, sormak istediğim bir soru var. linkteki RAM kitini alsam sahip olduğum RAM ile çalışır mı?
Sahip olduğum RAM
CORSAIR 16GB (2x8) Vengeance LPX 3200 MHz CL16 DDR4 CMK16GX4M2E3200C16

Technopat Haberler

Geri
Yukarı