Corsair 8x2 GB RAM alınır mı?

Almayı düşündüğün Anakartın resmi sitesinde Support kısmında Memory List gibi bir şey görürsen oradan bakabilirsin. Anakartla uyumsuz olan RAM'ler sorun çıkartabiliyorlar çünkü.
Artık listede yazmasa da hemen hemen hepsine destek veriyor bende yazmayan modeli aldım çok sıkıntı yaşadım araştırdım baktım sipariş ettim tereddütler yaşadım ama sorunsuz çalıştı. Desteklememe ihtimalini çok çok düşürmüşler. Yinede temkinli olmakta fayda var tabiki.

Corsair marka herhangi bir şey alırken tereddütte kalma. Corsair üzmez. RAM'i hiç üzmez. Ayrıca fiyatı da uygun. RGB takıntısı değilsiniz zaten, RGB sadece size bir artı olmuş. Fiyatı da gayet uygun. Sisteminize sorunsuz uyar. AM4 anakartlar zaten DDR4 destekli, DDR3 falan yok. RAM'de DDR4, sorunsuz çalışır.

Artık listede yazmasa da hemen hemen hepsine destek veriyor bende yazmayan modeli aldım çok sıkıntı yaşadım araştırdım baktım sipariş ettim tereddütler yaşadım ama sorunsuz çalıştı. Desteklememe ihtimalini çok çok düşürmüşler. Yinede temkinli olmakta fayda var tabiki.

ASRock Fatal1ty B450 ITX Anakartım. Sahip olduğum RAM'leri aynı şekilde düşünüp almıştım. Otomatik XMP seçeneğiyle RAM'leri OC yapınca sistem sürekli kendisini yeniden başlatıyor. Daha düşük MHz değerlerine OC'leyince bile sıkıntı çıkarıyor, stabil olmuyor sistem. Yani RAM listesine bakıp desteklendiği belirtilen ürünleri almakta fayda var hala.

Bu bellekler tek tıkla 3000Mhz'den 3200Mhz'e O.C edilebiliyor zaten fazla fiyat ödemeye gerek yok boş yere. Söz konusu bellekse Corsair'den şaşmayın bence çok kaliteli bellekler üretip güzel fiyattan satıyorlar öneririm kesinlikle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı