Corsair Carbide 275R alınır mı?

Tuncay Tiryaki

Hectopat
Uzun süredir şık, minimalist ve sade bir kasa arıyorum. Ülkemizde bulunmasından dolayı Corsair Carbide 257R almayı düşünüyorum. NZXT H510I de baktım fakat ülkede tedarik edilmiyor.
Sizce Corsair Carbide serisi 275R alınır mı? Veya beyaz renkli ekran kartını dikey yerleştirebileceğim alternatifleri mevcut mudur?
Görüşlerinizi bekliyorum :)
Konu günceldir :)

Son düzenleme:
Corsair Carbide Spec-06 kullanıyorum. Dikey ekran kartı desteği var. Tasarımı 275R'ye çok benziyor. Hatta önce 275R almak istemiştim ama cam panelin civatalarının alyan olduğunu öğrendim ve vazgeçtim. Spec-06'da elinizle sıkıp gevşetebileceğiniz civatalardan var.

Carbide 275R kullanıyorum da, bir şey danışmak istiyorum. Kasanın ön kısmı kapalı ve yanlardan birer santimetre boşluktan tüm hava içeri çekiliyor. Fan takviyesinde bulundunuz mu? Ön kısmın kapalı olması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ön kasım'da iki adet 120 ilk fan kullanıyorum. Üstede 2 adet, egzoz fanla beraber toplam 5 adet fan ile herhangi bir ısınma söz konusu değil. O iki CM'lik boşluklar iyi bir fanın varsa fazlasıyla yeterli. Alt kısımda HDD braketi biraz kaydırırsan 3 tane bile ekleyebilirsin ön kısma.
Kasanın ön tarafında altta 3 tane LED var. Bu LED'lere giden kablo LED'lere takılmamış geldi. Bu kasayı alanlar oraya göz atmalarında yarar var.

Takılı gelmiyor evet. Doğru kısma takınca, uykuda LED’ler yanıp sönüyor çok hoş.

Açıkçası airflow tercih etseydim diyorum biraz, neticede Carbide doğrudan almıyor havayı. İki adet 140 mm Akasa Viper takmayı düşünüyorum. Biri kule fanını, diğeri de M.2 SSD, anakart ve ekran kartını serinletsin diye. Çok aşırı bir ısınma sorunum yok ancak sistemi yeni topladım ve uzun süre kullanmak için yatırım amaçlı takacağım fanları. İki adet Viper hakkında ne düşünüyorsun? Dışarıdan hava çekmekte zorlabilir mı fanlar? Veya iki adet 140 mm çok mu gelebilir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı