Corsair Carbide 300R veya Cooler Master HAF 912 Advance ?

XIGMATEK kullanıyorum ama kapağını çıkarıp takmak çok zorluyor kapak bir yeri oturuyor bir yeri oturmuyor. Olsun artık aldık. Corsair candır can alın 300R rahat edin.
 
Soğutma olarak Cooler Master'in üzerine tanımam. Arkadaşta var Haf 912 Advance inanılmaz sessiz, malzeme kalitesi süper. Alabiliyorsan bunu al hem genişletilebilir VGA boşluğu ile hiçbir zaman sıkıntı çekmezsin.
 
@Tarbaba
Onu almayı düşünüyorum. Ama Psu da aldım mı 100 tl fark ediyor Psulu olan 300r ile bu konuda kararsızım.

@Silinen üye
300R'da da ekran kartı boşluğu var. O yüzden iki kasada aynı. Soğutma olarak Haf 912'nin iyi olduğu biliyorum. Ama ben tasarıma da bakıyorum. İş yerinde var Haf 912 ama içim ısınmadı nedense:(
 
Kafanda deli sorular olmasına gerek yok. Gerek soğutma gerek kasa içi hacmi veyahut sessizlik konusunda benden tam not aldı. Ayriyetten de HAF 912 dış görünüş çok daha iyi. Corsair 300R biraz sade ve hoperlörü andıran şekli var fakat oda çok kaliteli kasa.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı