Corsair Carbide 400R hakkında yorumlarınız?

WarTimePunch

Hectopat
Katılım
3 Kasım 2012
Mesajlar
146
Arkadaşlar öncelikle herkese günaydın. Almayı düşündüğüm ''Haf 912 Advantage Plus'' kasasının yerine yine güç kaynağını içinde barındıran başka bir kasaya yönelmeyi düşünüyorum. Bu kasaya yönelmemdeki en önemli etken hava akışının çok iyi olması, güç kaynağı ise 400 Watt 80+Plus sertifikası olmayan bir güç kaynağını onun yerine 80+Plus sertifikalı bir güç kaynağı almayı düşünüyorum.

Bu anlamda sizlerden seçtiğim kasa hakkında yorumlarınızı istiyorum. Almalı mıyım yoksa Haf 912 Advantage Plus kasasından vazgeçmemeli miyim, bunu öğrenmek istiyorum. Ama aradaki fiyat farkı oldukça fazla. Bu farkla da iyi bir güç kaynağı alabileceğimi düşünüyorum.


Kasa link: VATAN COMPUTER - CORSAIR - CARBIDE SERİSİ™ [URL="http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cc-9011011-ww-carbide-serisi%E2%84%A2-400r-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=57746"]400R MidT ATX SİYAH KASA - Bilgisayar Kasası[/URL]


Düzenleme:

Arkadaşlar kasanın güç kaynağı yokmuş, o modeliymiş özür diliyorum 400R'yi güç kaynağı zannettim :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe söylersen PSU ve kasa seçeneklerini daha iyi öneririz diye sormuştum. Bu kasaya gelince benim favorim çok araştırdım kasa çok güzel, o parayı kesinlikle hakediyor. Bende alıcam, yıl başını bekliyorum. Düşünmeden alabilirsin. PSU alıcan mı?
 
Açıklama yapmadan link atar, açıklama yapmadan alakasız şeyler koyar onu hep yapar arkadaşımız. :D

Her neyse HAF 912 ben kendim kullanıyorum süper bir kasa. Yan tarafta 1 adet fan yeri, ön tarafta 1 tane fan, arka tarafta 1 adet egzoz fan ve üst tarafta 2 adet fan takabileceğimiz yerler. Daha ne olsun?
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı