Corsair Carbide Serisi 400r 80 Plus 750w Kullanımı

  • Konuyu başlatan Ufuk Demirpençe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 3B
U

Ufuk Demirpençe

Ziyaretçi
Öncelikle merhabalar Technopat ailesi. Ben sistem topluyorum. Bütün parçalarımı aldım. Önerilen parçaları bir tek kasam kaldı. Corsair Carbide serisi 400r 80 plus 750w'da 10 adet fan yuvası olduğu belirtilmiş. Ön tarafta 2 tane arkada 1 tane üst tarafta sıvı soğutma desteği var bide kapakta 2 tane ama aklımı karıştıran üst taraftaki fan yeri boş kapaklar boş olarak geliyor galiba. Ben oralara 120 mm fan takabilir miyim ve takabileceğim bir girişleri var mıdır? Aldığım anakart Asus Maximus VI Extreme Intel z87. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabın için teşekkür ederim ama ben biraz araştırma yaptım hakkında, aynen şöyle diyor: 400r kasanın iç hacmi verimli ve geniş bir şekilde rahat kullanım için özenle dizayn edilmiştir. Uzunluğu 316mm’ye kadar olan 8 adet pcı-e kart takılacak yuva, ve hatta 240mm tam boy sıvı soğutma olan hydro serisi h100 sıvı cpu soğutucu ve modüler su soğutmalarla tam uyumludur.

Yani illa PSU değiştirmem gerekir mi? İçinde zaten 750 watt var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabın İçin Teşekkür Ederim Ama Ben Biraz Araştırma Yaptım Hakkında Aynen Şöyle Diyor 400R kasanın iç hacmi verimli ve geniş bir şekilde rahat kullanım için özenle dizayn edilmiştir. Uzunluğu 316mm’ye kadar olan 8 adet PCI-E kart takılacak yuva, ve hatta 240mm tam boy sıvı soğutma olan Hydro Serisi H100 sıvı CPU soğutucu ve modüler su soğutmalarla tam uyumludur. Diyor yani İllaha PSU Değiştirmem Gerekirmi İçinde Zaten 750 watt var.

Tamam o zaman ben sadece öneri yaptım ama benim önerdiğim kasa full tower ve bayağı geniş ama ücreti biraz pahalı.
 
Dostum bende 400R kullanıyorum şiddetle herkese tavsiye ediyorum =) İlk başta xigimatek Talon almayı düşünüyodum alırken satış sorumlusu kanıma girdi Corsair 400 R aldırdı =) Kasanın metal ve plastik kalitesi olsun gerçekten çok çok iyi ve sağlam. Ben kasanın sıvı soğutma takılıcak en üsteki iki bölüme 120 mm 2 tane egzoz fanı taktım ayrıyetten bütün fan yuvaları 140 mm lik fanda takılabiliyor. Sıvı soğutma sistemleriylede tam olarak uyumlu gönül rahatlığıyla alabilirsin. PSU 750 watt +80 verimliliği var herşey için rahatlıkla yeterli olur.
 
Kasayı içinize sineni almalısınız , piyasadaki çoğu kasa özellik bakımından birbirine çok benzer. Kasa birazda görünüm işi yani kişisel olmalı.400R'ın güç kaynağı modüler değil , kablo karmaşası elbet oluyor çıkaramayınca.
Bence PSU'suz içinize sinen kasayı alıp şu güç kaynağını almanız iyi olacaktır.

vVATAN COMPUTER - OCZ - ZS SER
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı