Corsair Carbide serisi Spec-Delta fan kontrol aparatını nereye takacağım?

HyProxY

Hectopat
Yaklaşık bir ay önce bir sistem dizdim. Yalnız sistem parçalarını birleştirme esnasında kasadan çıkan fan kontrolcünün takılabileceği bir soket yok. Bende sormak istedim. ARGB to RGB Fan Kontrolcü - incehesap.com bu tarz bir şey.

Anakartım B450M S2H. Bazı arkadaşlar uyumlu değil der diye bir şey söylemek isterim 'Donanım Arşivi bu anakart ve kasa ile sistem toplamış ve fanları cillop gibi yanıyordu'.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık bir ay önce bir sistem dizdim. Yalnız sistem parçalarını birleştirme esnasında kasadan çıkan fan kontrolcünün takılabileceği bir soket yok. Bende sormak istedim. ARGB to RGB Fan Kontrolcü - incehesap.com bu tarz bir şey.

Anakartım B450M S2H. Bazı arkadaşlar uyumlu değil der diye bir şey söylemek isterim 'Donanım Arşivi bu anakart ve kasa ile sistem toplamış ve fanları cillop gibi yanıyordu'.
Sizin anakartınızda RGB desteği yok. Ancak kontrolcü ile kontrol edebilirsiniz RGB'leri. Kontrolcü kablosuz çalışan birşey benim bildiğim nasıl sokete gerek var ki kumandalı çalışıyor işte.

Yanlış bilgi vermeyin insanlara lütfen. Rgb kontrolü yoksa 6 numaradaki kısım ne? Süs mü?

Dosya Ekleri

• ED585553-36D2-4AFF-93A5-999B00BA542E.png
    ED585553-36D2-4AFF-93A5-999B00BA542E.png
    295,5 KB · Görüntüleme: 135
Peki bende aynı kasa var ve orda rgb yazan yere (pcı-e express değil) takılı ön üç fan. Rgb ler çalışıyor ve programla kontrol edebiliyorum. Kontrolcü falan da yok buna ne diyeceksin? Kendi kullandığım ürünün kullandığım özelliğinin olmadığına ikna etmeye çalışıyorlar yahu

6 Numaralı kısım RGB girişi mi ? :D RGB girişi dediğimiz girişin ismi ''JRGB'' dir ve 4 pinlidir. Sizin gösterdiğiniz yer PCI-E Express Slotu.
Fanlar rgb olarak çalışıyor. 6 numaralı sokete taktım bende. Lakin bu kontrolcüyü nereye takacağımı anlamadım.
Elinizdeki kontrolcü attığınız linkteki gibiyse şayet kalın dişi ucuna PSUdan gelen molex kablosunu takacaksınız diğer tarafa da LED ışıkların başlangıcını.
O zaman benim yaptığım yanlış. Ben RGB LED BAŞLIĞI yazan kısıma takmıştım. Sizin dediğinizi deneyeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı