Corsair Carbide SPEC-05 nasıl?

Bu kasayı kullanan var mı, varsa performansı nasıldır? Yoksa da bir inceleyebilir misiniz, alınır mı?

Soğutması yetersiz. 1 onde 12cmlik bir de arkada egzoz 12 cmlik var. Spec Delta kasayi öneririm.Tabii bulabilirseniz :)

Ben de senin attığınla arkadaşın attığı Spec Delta arasında kalıp seninkini sipariş vermiştim, sonra biraz araştırınca hemen iptal edip Spec Delta aldım, çok memnunum hem görüntüsü hem de hava akışı çok iyi. Spec 05'te adamlar kasanın üstündeki delikli kısım için bir tozluk bile koymamış.

@WhyMeBro Fotoğraf yanlış koyulmuş olabilir. Yeni seri var Spec-05'te.

Dakika 4.06:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eski VS serisi artık kalmadı.

@WhyMeBro Fotoğraf yanlış koyulmuş olabilir. Yeni seri var SPEC-05'te.

Dakika 4.06:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eski vs serisi artık kalmadı.

Yalnız orada kafamı karıştıran şey önce eskisini gösteriyor ancak sonrasında yenisinin fotoğrafını gösteriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı