Corsair Carbide Spec-Alpha nasıl?

Thermaltake kalitesiz bir ürün yapmıyor, ben eski fanlarını kullanıyorum ve hala ses yok. İçiniz rahat olsun Thermaltake ve Rampage karşılaştırılamaz. Mesajlarım yararlı olduysa beğenebilirsin.
tamam ben tekrar sormak istiyorum gerçekten hava akışı iyi ve ses yapmiyor demi bide ürün fanlari sadece mavi renkle mi çalışıyor

Versa J23 Tempered Glass RGB Edition Bu linki inceleyiniz. Tek mavi değil, RGB kontrolcüsü üstünde geliyor ve Power Button yanında RGB Mode button mevcut, basarak mod değiştirin. Fanlar sessiz. Mesajlarımın hepsi yararlı oldu bence, hepsini beğenin resmen takıntı oldu :D.
aldığım kasa
Ne demek canım, kasa konusu olunca etiketlendiğim zamanlar olsun istiyorum. Kasa en sevdiğim nokta. Galiba kasa fantezim var.
yarin alacağım kasa belli olur konuyu takipte kalın fotoğraf atacağım 😊 büyük ihtimal thermaltake versa j23 alacağım

V200 TG ile Redsky aynı platformu kullanıyor, bilginize.
benimki j23
V200 TG ile Redsky aynı platformu kullanıyor, bilginize.
bi öneriniz varmi vatan bilgisayardan
aldığım kasa

yarin alacağım kasa belli olur konuyu takipte kalın fotoğraf atacağım 😊 büyük ihtimal thermaltake versa j23 alacağım
arkalrim sonunda aldım kasayi
thermaltake v200 tg
Şahsen Phanteks P300 almanızı tavsiye ederdim, Spec alpha güzel kasa ancak o fiyata daha kaliteli kasalar var.
saolun thermaltake v200 tg aldm
Versa J23 Tempered Glass RGB Edition Bu linki inceleyiniz. Tek mavi değil, RGB kontrolcüsü üstünde geliyor ve Power Button yanında RGB Mode button mevcut, basarak mod değiştirin. Fanlar sessiz. Mesajlarımın hepsi yararlı oldu bence, hepsini beğenin resmen takıntı oldu :D.
Öneriniz için saolun kasayi aldım thermaltake v200tg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı