Corsair Carbide Spec-Alpha nasıl?

Rampage Azor öneririm o zaman. Ben aldım, güzel bir kasa. Şimdi montajı bitireceğim, fotoğraf atarım.
Benim iade ettigim kasada rampageydi o yuzden o markadan uzak duruyorum bana sessiz calisan hava akisi iyi olan kasa lazm 400 tl yede bulunur diye dusunuyorum da

Arkadaşlarım ben Vatan PC'den böyle bir kasa buldum, bütçem buna el verdi. Kasa sessiz çalışır mı? Hava akışı nasıldır? Ön fanlar hava alıyor mu? Aklıma takılan sorular bunlardı.

Eki Görüntüle 460970
arklarım para olayını çözdüm bu kasayı almayi düsünüyorum sizce nasıl vatandaki çalışan bu kasayı övdü sürekli bana
Screenshot_20191118-144633_Chrome.jpg

Benim iade ettigim kasada rampageydi o yuzden o markadan uzak duruyorum bana sessiz calisan hava akisi iyi olan kasa lazm 400 tl yede bulunur diye dusunuyorum da

arklarım para olayını çözdüm bu kasayı almayi düsünüyorum sizce nasıl vatandaki çalışan bu kasayı övdü sürekli banaEki Görüntüle 461232
Cougar kasalar güzeldir, Alabilirsiniz.

çalişan kisi sessiz çalışır hava akışı güzeldir dedi ama aklım bu kasada da kaldı
Vatan çalışanları ellerinde olsa ÇiftlikBank överler. CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA RGB FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI - Vatan Bilgisayar Corsair Carbide serisinin en fazla satılan ürünüdür, her yerde incelemesi bulunur ve hava akışı üst düzeydedir.

Vatan çalışanları ellerinde olsa ÇiftlikBank överler. CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA RGB FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI - Vatan Bilgisayar Corsair Carbide serisinin en fazla satılan ürünüdür, her yerde incelemesi bulunur ve hava akışı üst düzeydedir.
kardeşim eski kasamın hava akisindan dolayı iade ettiğim icin bütçeme göre en iyi kasayı bulmaya çalışıyorum sen bu kasayı kullaniyosan tecrubelerini paylasirmisin

kardeşim eski kasamın hava akisindan dolayı iade ettiğim icin bütçeme göre en iyi kasayı bulmaya çalışıyorum sen bu kasayı kullaniyosan tecrubelerini paylasirmisin
Kendim Dark Guardian kullanıyorum ama bu kasaya 2 tane bilgisayar topladım. Hava akışı ön panelinin büyük kısmı mesh olduğu için üst düzeyde, minimalist bir havası var ve bu yüzden çok büyük değil. Büyük kasalar çok iyi hava akışına sahiptirler gibi bir kavram olmasın aklında. Redsky kasası her yeri kapalı, tek bir hava alacak noktası olmayan bir kasa. İade etmeniz çok doğru olmuş.

Kendim Dark Guardian kullanıyorum ama bu kasaya 2 tane bilgisayar topladım. Hava akışı ön panelinin büyük kısmı mesh olduğu için üst düzeyde, minimalist bir havası var ve bu yüzden çok büyük değil. Büyük kasalar çok iyi hava akışına sahiptirler gibi bir kavram olmasın aklında. Redsky kasası her yeri kapalı, tek bir hava alacak noktası olmayan bir kasa. İade etmeniz çok doğru olmuş.
Peki siz hangisini önerirsiniz bu üçünden
Screenshot_20191117-222844_Chrome.jpg

Güzel olduğunu söylüyorlar ama bunun yerine Phanteks Eclipse P400A alırım. Şahsen uzay mekiği gibi gözüken kasaları beğenmiyorum. Daha böyle oturaklı, beyefendi kasaları seviyorum.
sade vatandan kasa önerirseniz sevinirim

Aklimda olan bu sizce nasl

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı