Corsair Carbide Spec Delta 550W-650W kasaları nasıldır?

Bütçe
900TL

hunter_03

Decapat
Katılım
24 Nisan 2020
Mesajlar
58
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Nisan'da topladığım sistemim için Aerocool Aero One Frost 500W kasayı tercih etmiştim. Fakat pek memnun kalamadım açıkçası. Kasayla beraber gelen fanlar çok ses yapıyor ve hava akımı da düşük sayılır. Bir de önü mesh olduğu için fanların sesi daha çok duyuluyor. Ayrıca psu'nun verimlilik sertifikası da yok. İleride sistem upgrade yapmak istersem sorun çıkarması muhtemel. Corsair Carbide Spec Delta 550W veya 650W modelini almayı düşünüyorum. Bu kasayla ilgili bilgisi olan yorum yapabilir mi? Nedir, ne değildir? Başka kasa önerisi de alabilirim. Sessiz olması çok önemli benim için ve bütçem max 900TL.
 
Merhabalar. Nisan'da topladığım sistemim için Aerocool Aero One frost 500W kasayı tercih etmiştim. Fakat pek memnun kalamadım açıkçası. Kasayla beraber gelen fanlar çok ses yapıyor ve hava akımı da düşük sayılır. Bir de önü mesh olduğu için fanların sesi daha çok duyuluyor. Ayrıca PSU'nun verimlilik sertifikası da yok. İleride sistem yükseltme yapmak istersem sorun çıkarması muhtemel. Corsair Carbide Spec Delta 550W veya 650W modelini almayı düşünüyorum. Bu kasayla ilgili bilgisi olan yorum yapabilir mi? Nedir, ne değildir? Başka kasa önerisi de alabilirim. Sessiz olması çok önemli benim için ve bütçem Max 900TL.

Alınır 650W olandan alın.
 
650W versiyonu var bende cok memnunum. Önü tam mesh olmamasına rağmen hava akımı da gayet iyi uzun süre kullanacağım bir kasa oldu kendisi
 

Yeni konular

Geri
Yukarı