Corsair Carbide Spec Delta fan kontrol

Hocam ısrarla şu plastik kontrolcüyü kullanmak istiyorsunuz. Onu kasanın dışına kablosuz şekilde çıkarma imkanınız yok camı açıp kontrol etmeniz lazım ya da komple açık kalması lazım başka yolu yok yani onu tutup kasanın üstünden falan çıkarırsanız absürt olur. Anakart kontrol edebiliyor rgb leri ve özelliği var zaten hala niye kontrolcüyü dışarı çıkarmakla falan uğraşıyorsunuz anlamadım açıkçası.

Hocam ısrarla şu plastik kontrolcüyü kullanmak istiyorsunuz. Onu kasanın dışına kablosuz şekilde çıkarma imkanınız yok camı açıp kontrol etmeniz lazım ya da komple açık kalması lazım başka yolu yok yani onu tutup kasanın üstünden falan çıkarırsanız absürt olur. Anakart kontrol edebiliyor rgb leri ve özelliği var zaten hala niye kontrolcüyü dışarı çıkarmakla falan uğraşıyorsunuz anlamadım açıkçası.
Nasıl yani anlatırmısınız ? Nasıl kontrol edilecek ? kasanın içinde kontrolcü var onunla kontrol ediliyor başka bişey yok.

Hocam detaylı anlatamıyorum çünkü kendiniz çözebilirsiniz ancak anlatmak zor çünkü. Kasanın yanında çoklayıcı bir kablo geliyor. O kabloya kasa önündeki rbg fanların hepsinin aynı şekildeki kablolarını çoklayıcıya takıp onu da system fan ın hemen yanındaki led fan yazan kısma takmanız lazım. Rgbler için farklı kablo fanların çalışması için ayrı kablolar var. Fanların çalışması için gereken kabloları çoklayıcı ile cpu fan a takmanız gerek. Rgb ler için olanı led fan kısmına.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı