Bu kasadan iyi bi güç kaynağı mı çıkıyor? Corsair marka çıkıyor da.
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi ozaman bu kasayı alayım. Bu kasaya göre baya büyük değil mi ?VS600 çıkıyor olması lazım. İyi bir PSU.
Hocam yanlışıkla paylaşmışım. Bu sistemi alıyorum. Ekran kartım GTX 750 Tİ. Bu parçaları Allah izin verirse yarın alcam tabi burdan almayacam, örnek olarak atıyom.İkinci attığınız linki nedir? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu! diyebiliyorum sadece.
Saloun GTX 750 Tİ ekran kartımi takcam. Bu kasayıda beğendim de.Öncelikle hayırlı olsun. Ekran kartınız var mı? Yeni mi alacaksınız?
Cooler Master MasterBox Lite 5'in gürültü sorunu olan bazı serileri var bu ürünü iyice araştırdınız mı?
Bu anakart sizin alacağınız anakarta yakın fiyatta ve daha çok özelliği mevcut bunu tavsiye edebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.