Corsair Corbide spech-alpha sistem toplama

Hocam kullanan var da iyi bir yayıncı, para da kazanıyorsa yatırım yapmalı zaten bilgisayarına.

Yeni başlayacak olan arkadaş da 1700 - 1070 ikilisinden oldukça memnun kalacaktır. 1800 - 580 ekran kartından kısmak karşılığında render süresi kazanmak demek olacaktır ama yayın sırasında 1700'den çok da iyi bir iş çıkarmayacaktır 1800. Buna karşılık 1070'de açabileceği grafikleri 580'de açamayacaktır. O yüzden özellikle işlemci gücüne ihtiyacı olmadığı sürece bir insanın 1070'den düşmesi saçma olur bence. Ayrıyetten 580'i de şu an bulabileceğini sanmıyorum zaten. :)

RX 580 yerine GTX 1060 alınır. Yayıncılar için yüksek grafik ayarları önemli değil zaten. En çok 1080P 60 FPS versin yetiyor zaten. 720P'de yayın yapan ve oynayan çok yayıncı var. Bence GTX 1070 gereksiz bile.

RX 580 yerine GTX 1060 alınır. Yayıncılar için yüksek grafik ayarları önemli değil zaten. En çok 1080P 60 FPS versin yetiyor zaten. 720P'de yayın yapan ve oynayan çok yayıncı var. Bence GTX 1070 gereksiz bile.
Şimdi hocam sizce oyun bilgisayarına işlemci mi ekran kartı mı önemli? 1700 kötü bir işlemci değil, neden 1800'e zorlasın arkadaş? Sadece yayını düşünmeyin, oyun oynanacak o sistemde. 7100 mü 7400 mü sormuyoruz çünkü.

1800 alsın demedim ki zaten. R7 1700 gayet yeter zaten. Ancak yayın bilgisayarı ile oyun bilgisayarında farklılıklar var. Oyun bilgisayarında ilk başta ekran kartı seçilir sonra onu besleyebilecek dengeli bir sistem olur. Yayıncı bilgisayarında ise ilk parça işlemci olur. Ardından 1080P 60FPS kalitede iş gören bir ekran kartı ve yayın için gerekli olan parçalar eklenir.

1800 alsın demedim ki zaten. R7 1700 gayet yeter zaten. Ancak yayın bilgisayarı ile oyun bilgisayarında farklılıklar var. Oyun bilgisayarında ilk başta ekran kartı seçilir sonra onu besleyebilecek dengeli bir sistem olur. Yayıncı bilgisayarında ise ilk parça işlemci olur. Ardından 1080P 60FPS kalitede iş gören bir ekran kartı ve yayın için gerekli olan parçalar eklenir.
Haklısınız. Sadece bunu belirtmediğiniz için arkadaş üzerine alınabilir diye biraz ısrar ettim. :)

1800 + 580'den ise 1700 + 1070 ikilisi hem oyun hem yayın için bence daha iyi olacaktır. Orta-üst sınıf render işlemcisi alıyorsun yani, boru değil. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı