Arkadaşlar PSU'mun kabloları ters yerleştirilmiş sanırım, bu şekilde takmam mümkün değil? Normal mi bu yoksa ben mi yanlış biliyorum?
20 pin ile 4 pinin yerleri ters.
Ayrıca üstünde silikon gibi bir şey var normal mi?
Hocam kablo ikiye ayrılıyor biri 20 pin diğeri 4 pin, fakat taktığımda 4 pin kablo sağda kalıyor ama 4 pinin slotu solda. Kabloların yerleri ters gibi geldi bana
Çektiğin fotoğraflarda 20+4 pin şeklinde ayrılan bir kablo yok. Anakarta taktığın 24 pin ucunu mu diyorsun? Öyle ise normal, eski anakartlar 20 pin olduğu için 24 pini 20+4 pin şeklinde bölmüş olabilirler.
Çektiğin fotoğraflarda 20+4 pin şeklinde ayrılan bir kablo yok. Anakarta taktığın 24 pin ucunu mu diyorsun? Öyle ise normal, eski anakartlar 20 pin olduğu için 24 pini 20+4 pin şeklinde bölmüş olabilirler.
Hocam fotoğrafta iki tane kablo var görmüyor musun? büyük olan 20 pin küçük olan 4 pin şeklinde ayrılmış. Ama 20 pini takarsam 4 pin olan terste kalıyor, 4 pini takarsam 20 pin olan terste kalıyor anlatabilmişimdir umarım.