Corsair CX550F 24 pin bağlantısı ters

fufuker1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PSU'mun kabloları ters yerleştirilmiş sanırım, bu şekilde takmam mümkün değil? Normal mi bu yoksa ben mi yanlış biliyorum?
20 pin ile 4 pinin yerleri ters.
Ayrıca üstünde silikon gibi bir şey var normal mi?

psu1.jpeg

psu2.jpeg

psu3.jpeg

Çektiğin fotoğraflarda 20+4 pin şeklinde ayrılan bir kablo yok. Anakarta taktığın 24 pin ucunu mu diyorsun? Öyle ise normal, eski anakartlar 20 pin olduğu için 24 pini 20+4 pin şeklinde bölmüş olabilirler.

613hosrJU9L._AC_SL1200_.jpg

Çektiğin fotoğraflarda 20+4 pin şeklinde ayrılan bir kablo yok. Anakarta taktığın 24 pin ucunu mu diyorsun? Öyle ise normal, eski anakartlar 20 pin olduğu için 24 pini 20+4 pin şeklinde bölmüş olabilirler.

Hocam fotoğrafta iki tane kablo var görmüyor musun? büyük olan 20 pin küçük olan 4 pin şeklinde ayrılmış. Ama 20 pini takarsam 4 pin olan terste kalıyor, 4 pini takarsam 20 pin olan terste kalıyor anlatabilmişimdir umarım.

Ben bunlar neden ayrık demiyorum, yerleri ters diyorum çünkü takılmıyor ikisinden biri terste kalıyor

Hocam fotoğrafta iki tane kablo var görmüyor musun?
Dostum bunun neresi 20+4 pin? Taktığın kablo 18 pin, geri kalan kablo ise 10 pin. Yani 18+10 pin olarak bağlıyorsun PSU'ya.

Dostum bunun neresi 20+4 pin? Taktığın kablo 18 pin, geri kalan kablo ise 10 pin. Yani 18+10 pin olarak bağlıyorsun PSU'ya.
pardon ya ben bunları nasıl sabahtan beri 24 olarak saymışım kafa kalmadı gerçekten

Hayır, ikisini de takacaksın.
E ama ters kalıyorlar yine? Sola takmam gereken kablo sağda kalıyor

Yardım lütfen

Technopat Haberler

Geri
Yukarı