Hocam kablo ikiye ayrılıyor biri 20 pin diğeri 4 pin, fakat taktığımda 4 pin kablo sağda kalıyor ama 4 pinin slotu solda. Kabloların yerleri ters gibi geldi banaDoğru montajlamışsın, ters bir durum yok. Silikon kısmını bilmiyorum. 4 pinden kastın nedir?
Hocam fotoğrafta iki tane kablo var görmüyor musun? büyük olan 20 pin küçük olan 4 pin şeklinde ayrılmış. Ama 20 pini takarsam 4 pin olan terste kalıyor, 4 pini takarsam 20 pin olan terste kalıyor anlatabilmişimdir umarım.Çektiğin fotoğraflarda 20+4 pin şeklinde ayrılan bir kablo yok. Anakarta taktığın 24 pin ucunu mu diyorsun? Öyle ise normal, eski anakartlar 20 pin olduğu için 24 pini 20+4 pin şeklinde bölmüş olabilirler.
![]()
Ben bunlar neden ayrık demiyorum, yerleri ters diyorum çünkü takılmıyor ikisinden biri terste kalıyorÇektiğin fotoğraflarda 20+4 pin şeklinde ayrılan bir kablo yok. Anakarta taktığın 24 pin ucunu mu diyorsun? Öyle ise normal, eski anakartlar 20 pin olduğu için 24 pini 20+4 pin şeklinde bölmüş olabilirler.
![]()
Dostum bunun neresi 20+4 pin? Taktığın kablo 18 pin, geri kalan kablo ise 10 pin. Yani 18+10 pin olarak bağlıyorsun PSU'ya.Hocam fotoğrafta iki tane kablo var görmüyor musun?
Yani bir tanesini takmam yeterli miDostum bunun neresi 20+4 pin? Taktığın kablo 18 pin, geri kalan kablo ise 10 pin. Yani 18+10 pin olarak bağlıyorsun PSU'ya.
Hayır, ikisini de takacaksın.Yani bir tanesini takmam yeterli mi?
pardon ya ben bunları nasıl sabahtan beri 24 olarak saymışım kafa kalmadı gerçektenDostum bunun neresi 20+4 pin? Taktığın kablo 18 pin, geri kalan kablo ise 10 pin. Yani 18+10 pin olarak bağlıyorsun PSU'ya.
E ama ters kalıyorlar yine? Sola takmam gereken kablo sağda kalıyorHayır, ikisini de takacaksın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.