Corsair CX650 Nasıldır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 2 yıl kullanıp sattığım sistemde CX 750 güç kaynağı vardı. O dönemde pek araştırmadan almıştım. Corsair markasına karşı bir güvenim vardı o zaman. İlk başlarda çok sorun yaşamadım sonra ses sorunu başladı. Değişik bir ses cızırtıya benzer birşey vardı. Zamanla kendi kendine geçti ses. O dönemde servisine ulaşmıştım değişim yapabileceklerini söylemişlerdi. Şimdi ise VS600 kullanıyorum bir sorunum yok.

Corsair CX750 PSU kullanıcısıyım ve ilk aldığım günden beri cızırtı sesi var. Alıştım o sese derken şuan cok rahatsız edici bir ses gelmeye başladı. Hatta bu yüzden konu açtım daha tebin bana mı geldi bozuk ürün bilmiyorum ama böyle birşey başına gelirde moralin bozula bilir. Başka markalara da bakmanı isterim alırken yorumlara dikkat et.

EVGA 650GQ modelini aldım. Hepinize teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• EFBEACC9-70CF-42B5-9A02-1A24F665C05E.jpeg
    EFBEACC9-70CF-42B5-9A02-1A24F665C05E.jpeg
    20,6 KB · Görüntüleme: 101
Bende EVga 650 GQ modeli ile EVGA SUPERNOVA 750G3 arasında kaldım. 650 GQ modelini nanokatalogtan 430tl gibi bir fiyata alacağım. 750 G3 Modelini ise amazondan 500TL gibi bir fiyata alabiliyorum. Sizce hangisi?

Bende EVga 650 GQ modeli ile EVGA SUPERNOVA 750G3 arasında kaldım. 650 GQ modelini nanokatalogtan 430tl gibi bir fiyata alacağım. 750 G3 Modelini ise amazondan 500TL gibi bir fiyata alabiliyorum. Sizce hangisi?
Nanokatalog da fiyatlar anlık değişebiliyor. Ben alırken fiyatı 380 tl ye düşmüştü heman aldım. Bu fiyata bence mükemmel bir ürün

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı