Corsair CX650F vs High Power perf. Gd 600PSU

@tmehmet A650GF ile kıyaslanabilecek en ucuz PSU; şu anda, NZXT C650 ki o da 1570TL olmalı.

Anladım bütçem o kadar çıkmaz maalesef hem garantili ürün bunu alacağım teşekkür ederim.

@tmehmet A650GF ile kıyaslanabilecek en ucuz PSU; şu anda, NZXT C650 ki o da 1570TL olmalı.

Abi buralardaysan konuyu hortlatayım dedim PSU'yu aldım iyi güzel taktım çalışmadı. Şöyle düğmesi kapalı iken bağladım her şeyini videolar da olduğu gibi PSU fan dönmüyor PC fanları da dönmüyor ışıklar yanıp sönüyor ve tık tık tık tık ses geliyordu seri şekilde zaten 2 3 sn çalıştırıp kapadım PSU da sorun olabilir mi sence. Böyle arabanın marşa basarsın ama marşı tam almaz ya onun gibi farklı prizde falan da denedim söktüm taktım değişen bir şey olmadı.

Paylaşılıyor mu bilmiyorum ama video kaydı da aldım.

Son düzenleme:
@tmehmet videoyu Youtube'ye atıp linki paylaşabilirsiniz.

Ayrıca, güç kaynağını sisteme bağlamadan alttaki videoda anlatılanı uygulayarak, çalışıp çalışmadığına bakabilirsiniz. Yalnız, kısa devre edilecek pinlere dikkat edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
@tmehmet videoyu YouTube'a atıp linki paylaşabilirsiniz.

Ayrıca, güç kaynağını sisteme bağlamadan alttaki videoda anlatılanı uygulayarak, çalışıp çalışmadığına bakabilirsiniz. Yalnız, kısa devre edilecek pinlere dikkat edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunu denemek istemedim aslında şimdi başına bir iş geldi falan filan iade almazlar diye denemedim.

işte böyle oldu ilk bağladığım da kontrol ettim yine aynı idi.

Bunu yaptığım zaman çalışıyor fanı normal şekilde ama bak şimdi.

Bunu denemek istemedim aslında şimdi başına bir iş geldi falan filan iade almazlar diye denemedim.

işte böyle oldu ilk bağladığım da kontrol ettim yine aynı idi.

Bunu yaptığım zaman çalışıyor fanı normal şekilde ama bak şimdi.

PC'ye bağlıyken start tuşuna basınca tık sesi geliyor fan dönüyor ışık yanıyor sonra kapanıyor.

Son düzenleme:
@tmehmet güç kaynağına bağladığınız kabloların, görünebilir şekilde fotoğrafını atabilir misiniz?

PSU kablolarını ve PC'yi komple bilgisayarcı ya verdim şu an işteyim ancak akşam atabilirim.

@tmehmet güç kaynağına bağladığınız kabloların, görünebilir şekilde fotoğrafını atabilir misiniz?

Bence sanırım problem anakart güç kablosunda 4 pimli ollan da veya benim montaj çok sağlam değil oynuyor sağa sola çarpıyor onda da olabilir ya da BIOS'ta olabilir bilmiyorum.

@tmehmet mümkün, bir de o güç kaynağında anakart güç soketi sağ tarafta üstte biraz büyük altında küçük olarak iki ayrı soket, ikisinin de bağlı olması gerekiyor.

Attığınız videodan anlayabildiğim kadarı ile 4+4 CPU kablosunu bağlamışsınız ama hemen onun yanında bulunan ve yine anakart 20+4 pin bağlantısı için olan 10 pinlik soket boş duruyor.

Son düzenleme:
@tmehmet mümkün bir de o güç kaynağında anakart güç soketi sağ tarafta ustte biraz büyük altında küçük olarak iki ayrı soket, ikisinin de bağlı olması gerekiyor.

Sanırım anakartı yanlış bağladım bana 8 pin geldi ayırdım 4'lü olanı anakartta işlemcinin sol üstünde olan yere taktım kalanı boşta duruyordu PSU da da VGA olana taktım.

@tmehmet mümkün, bir de o güç kaynağında anakart güç soketi sağ tarafta üstte biraz büyük altında küçük olarak iki ayrı soket, ikisinin de bağlı olması gerekiyor.

Attığınız videodan anlayabildiğim kadarı ile 4+4 CPU kablosunu bağlamışsınız ama hemen onun yanında bulunan ve yine anakart 20+4 pin bağlantısı için olan 10 pinlik soket boş duruyor.

Hepsini taktım 10 pin olanı da takmıştım.

@tmehmet VGA2 için olanlar, CPU bağlantısı için de kullanılabiliyor. Bir de kasayı çalıştırmadıysanız yanlış takmış olsanız bile pek bir sorun olmaz. Bilgisayarcı halleder sanırım.

Bilgisayarı çalıştırdım hiç çalışmıyordu tık tık sesi geliyordu anlık 1 2 saniye ışıklar yanıp sönüyordu. Daha da kurcalamadım sonra götürdüm haber verecek yazarım tekrardan.

@tmehmet VGA2 için olanlar, CPU bağlantısı için de kullanılabiliyor. Bir de kasayı çalıştırmadıysanız yanlış takmış olsanız bile pek bir sorun olmaz. Bilgisayarcı halleder sanırım.

Hocam bilgisayarı halletmiş adam sorun kasanın fanlarını ve RGB'sini çalıştıran kontrolcüdeymiş kısa devre yaptırıyormuş onu söktü onun yenisi almam gerekiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı