Corsair CX750 Coil Whine

Göksel Hamalı

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarı topladım gtx970 te coil whine yok nazar değmesin cok güzel çalışıyor ama şans işte corsairin cx750 güç kaynağını aldım oyunlara girdiğimde güç kaynağından cızırtı sesi geliyor rahatsız edici bir şekilde.İyice baktım ekran kartı değil kesin güç kaynağından geliyor ses.Bir çözümü yok sanırım bunun?Vatan Bilgisayara bişeyleri iade edip değişim kuponu için beklemekten bıktım gerçekten. @Silinen üye

Coil Whine sorunu sadece ekran kartlarında meydana çıkıyor yalnız, karıştırmışsınız siz. :D
CX750 güç kaynaklarındaki cızırtı sesleri gayet doğal, çünkü her alan arkadaş en az 1 defa konu açıyor. Servise yollayın, ürünün değişmesini isteyin.

Google da aratınca da aynı isimde kullandıklarını gördüğüm için o şekilde yazdım yanlışım varsa affola :)
1.5 aydır bilgisayar kullanamıyorum malesef.biliyorsunuz ki msi laptop satın alıp 2 kere servise yolladım iade,değişim kuponu derken en son çek istedim kasayı dizdim şimdide oyuna girdigim an gelen güç kaynağındaki cızırtı..Kara bahtım sanırım bu benim.
Şimdi ürünü yollamaya kalksam servise gidişi 2-3 gün bakımı 2-3 gün gelişi 2-3 gün ve ben yine 1 hafta-10gün bilgisayarsız kalıcam sanırım.Vatan Bilgisayar geçici bir güç kaynağı vermez heralde değil mi yenisi gelene kadar?

PSU biraz şans işidir. Bu segmentteki PSU'ların yaklaşık onda biri fabrikadan arızalı olarak çıkar. En az 6-7 marka için aynı şey geçerlidir. Aynı model PSU'nun biri sorunsuz birkaç yıl kullanılabiliyorken, diğeri daha ilk haftasında cızırtı çıkarmaya başlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı