Corsair CX750M cızırtı sorunu

Erşah

Kilopat
Katılım
26 Mayıs 2015
Mesajlar
621
Merhabalar.

Vatan bilgisayar'dan bu güç kaynağını almıştım. İki ay önce yavaştan cızırtı yapmaya başlamıştı. Sonradan GTA V falan oynarken baya ses yapınca garantiye verdim. İki hafta sonra değişim yaptılar. Şimdi yine aynı sesi yapmaya başladı. Garantiye vericem yine.

Sormak istediğim şey benim yasal olarak aynı arızayı iki kez yapan üründen cayma şansım var mı? Var ise o zaman fiyatı 324TL'ye almış olduğum güç kaynağı yerine sizden yine modüler yapıda ve de corsair marka olmayan, mümkünse ses yapmayan bir güç kaynağı tavsiyesi isteyebilir miyim? 100TL civarı payım var.

Bu arada sistemim 4790k, GTX970 şeklinde... Teşekkürler.
 
Son düzenleme:
COOLER MASTER G650M 80PLUS 650W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI Bunu alın. :D

FSP sağlam bir marka ama bence Corsair gibi bir marka varken ben alırken iki kere düşünürdüm.
Fsp sağlam bir marka sizce mi :D En fazla 80+ sertifikasına sahip olan ve herşeyden önce üretici bir firma. Diğer birçok güç kaynağı markasına sahip firmalar da ürünlerini FSP'ye ürettiriyorlar.
Ecova Plug Load Solutions

Fsp hakkında hiçbir fikrim yok. Araştırayım. Siz neden öneriyorsunuz?
Fsp hakkında şüpheniz olmasın hocam çok sağlam markadır zaten ufak bir araştırma neticesinde göreceksiniz nasıl bir marka olduğunu.
 
Öncelikle merhabalar.

2 hafta önce güç kaynağımı sıfırıyla değiştirdiler. Yalnız CS750M modelini verdiler. Daha üst modeli. Ses kesildi. Gayet normal çalışmakta.

İyi forumlar.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı