Enes Erçin
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar normalde Corsair Delta RGB kullanıyordum. CV550 PSU da coil whine olduğu için gönderdim ve iade edildi. Ben 3-4 ay önce 1300'e almıştım şu an 1600 seviyesinde ve güç kaynağında yine aynı problem olur diye endişem var yoksa kasa beğendiğim bir kasa kalite anlamında. Dark Guardian Pro nasıl olur malzeme kalitesi olarak? ARGB olması önünün mesh olması 3 tane toz filtresinin olması hoşuma gitti ayrıca Teknobiyotik isimli sitede şu anda 700W High Power güç kaynağı ile birlikte indirimde Corsair'den biraz daha uyguna geliyor aşağıya link bırakıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim bir önceki konuya yanıt alamadım teşekkürler.
Dark Guardian Pro: Dark Guardian PRO 700W 80+ Bronze 4x12cm Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO700BR) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Corsair Delta RGB: Corsair Cc-9020132-Eu Spec-Delta Cv650 Psu Rgb Kas Fiyatları ve Özellikleri
Dark Guardian Pro: Dark Guardian PRO 700W 80+ Bronze 4x12cm Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO700BR) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Corsair Delta RGB: Corsair Cc-9020132-Eu Spec-Delta Cv650 Psu Rgb Kas Fiyatları ve Özellikleri