Corsair Gaming MM200 Medium Mousepad nasıldır?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Back-End Developer(PHP-Laravel, Python-Django)
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bu Mouse Pad'i bana önerir misiniz? Yoksa aynı fiyata daha kaliteli bir ürün var mıdır? Öyle Hardcore bir oyuncuda değilim. FPS olarak CS: GO ve Payday 2 gibi oyunları oynuyorum. Onun haricinde hikaye tabanlı. (Mass Effect, Shadow Of Mordor veya Witcher) gibi oyunlar.

Ürün linki.

Small versiyonunu almıştım. Sonra çok hoşuma gitti ve ikincisini aldım. Sadece kenarları pek kaliteli durmuyor. Onun dışında gayet iyi.

20731369_1426200930820323_704400382_n.jpg

Alternatif olarak MM300'de alabilirsin, kenarları dikişli.
Bu değerli yorumun için teşekkürler hemen bakıyorum :)

Small versiyonunu almıştım. Sonra çok hoşuma gitti ve ikincisini aldım. Sadece kenarları pek kaliteli durmuyor. Onun dışında gayet iyi.

Eki Görüntüle 253015
Bazı arkadaşlar medium bana çok küçük geldi keşke large alsaydım falan demiş. Sizce öyle bir sorun olur mu bende de? Dediğim gibi FPS oyunlarını 2 senedir pek oynamıyorum. Oynadığım oyunlarda belli.

Bu değerli yorumun için teşekkürler hemen bakıyorum :)

Bazı arkadaşlar medium bana çok küçük geldi keşke large alsaydım falan demiş. Sizce öyle bir sorun olur mu bende de? Dediğim gibi FPS oyunlarını 2 senedir pek oynamıyorum. Oynadığım oyunlarda belli.
Bu daha çok hangi DPI değerinde oynadığına bağlı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı