Corsaır Graphite 780T kasa incelemesi

Cevabınız için çok teşekkür ederim.
İçimden '' Hım... '' beyaz almamak için gerçekten güzel bir sebep diye geçirmeden edemedim çok tatlı güzel bir kasa. Umarım alabiliriz nedense içimden '' sistemin tamamını kuracak paran yok bari kasayı al belki daha üretilmez '' diye geçiyor malum mu oluyor ne kaçırmamak lazım.

Karanlık odalarda saklayacağım Şaka bir yana ev'de olsun odam'da olsun hep siyah perde yada jaluzi var. Duvarlar dahi siyah bordürlü.
Işık göremez

@fthprlk sararma düşüncesi nerden aklıma geldi onu söyleyeyim. Bundan 6 yıl önce ev telefonumuz bozulmuştu. Yeni ev telefonu almaya karar verdik ve aldık. Telefonun rengi beyazdı. Oturma odasındaki pencerenin önünde sehpa üzerinde bıraktık. Tabi her gün telefonun üstüne güneş ışığı vuruyor. Aradan iki yıl geçti bir baktık telefon sararmış. İşte bu sebepten öyle düşündüm.

Muhakkak dostum.
Her ne kadar malzeme kalitesi iyi de olsa güneşten korumak gerekiyor.
Zaten şöyle bir durum var ben parçaları tek tek alıyorum.
Kendime göre bir plan yaptım en son grafik kartını almış olacağım sürekli yenilenip geliştirildiği için.
Kafamda ilk Graphite 780t kasa , Maximus Formula VII Z97 anakart ve İ7 4790k almak var. En temel 3 bileşeni aldıktan sonra rolantiye alıcam kendimi.
Bu arada inceleme konunun içinde muhabbet ediyoruz şayet konuyu saptırdıysak affola

Güzel inceleme, güzel kasa. Hayırlı olsun. Bende de Gigabyte Sumo Omega var ama gene de şu Corsair Graphite kasalara bakınca insanın içi gitmiyor değil.

Sağolasın. Sana da hayırlı olsun. Peki senin bilgin var mı? Ben bilmiyorum. Bu kasaya kendin su soğutma sistemi kurabilir misin? Su soğutma için elverişli mi? @Silinen üye arkadaşımız bana sormuştu.

Evet su soğutma kurabilirsin, değişik sitelerde var bununla ilgili bilgiler.
Örneğin bu linkte
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kurulum şekli var ama sıvı soğutma ile ilgili bilgisi olmayan denememeli bence, birde bu sitede ( EKWB - Liquid Cooling Solutions EK Water Blocks sıvı soğutma parçaları bulunmakta incelemenizi tavsiye ederim.

Hayırlı olsun. Güzel inceleme olmuş. Arkadaşım için kasa alacağım. Tavsiye eder misin ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…