Corsaır Graphite 780T kasa incelemesi

Hocam en sonunda dayanamadim bende bu kasadan siparis verdim. Fazladan fan aldiniz mi? Aldiysaniz fanlarinizin yonleri ne tarafa?

Hocam en sonunda dayanamadim bende bu kasadan siparis verdim. Fazladan fan aldiniz mi? Aldiysaniz fanlarinizin yonleri ne tarafa?
@korkmazsam hocam normalde sana gelecek kasada bir egzoz fanı var iki tanede ön panelde fan var. Öndekiler 140 mm 'lik arkadaki egzos fan da 140 mm'lik. önceden aldığım bir tane fan almıştım onu da işlemci fanının ızgarasına taktım. 120 mm ölçüsünde.

Dogrudur hocam dedigin gibi geldi kasa. Birde bu ekran kartinin kablolarini arkadan dolastirabildin mi? Kasa epey buyuk kabloyu dolastiramadim arkadan kisa kaldi. Son olarak ssdyi nereye taktin ? Cok soru sordum farkindayim

Dogrudur hocam dedigin gibi geldi kasa. Birde bu ekran kartinin kablolarini arkadan dolastirabildin mi? Kasa epey buyuk kabloyu dolastiramadim arkadan kisa kaldi. Son olarak ssdyi nereye taktin ? Cok soru sordum farkindayim
Kusura bakma bir haftadır cezalıydım cevap yazamadım @korkmazsam hocam. İstediğin kadar soru sorabilirsin. Evet maalesef aynı sorunu ben de yaşadım. Ekran kartı güç kablosunu arkadan dolaştırarak takamadım ben de öyle bıraktım. Ama diğer kabloları rahat bir şekilde arka taraftan taktım. Acaba ek kablo nereden bulabiliriz? Vatana sordum yok bizde dedi. SSD'yi arka tarafta 3 adet SSD yuvası var oraya taktım. Sen takamadın mı? Fotoğraflarda SSD yuvalarının fotoğrafı da var.

@BATTLEFIELD ENGİN47 merhaba Corsair 780T kasa ledlerinde problem oluştu ön panel ve kulaklık girişi ledi yanmıyor. Sanırım molex kablo ucunda temassızlık var bu kabloyu nasıl onarabilirim. Kırmızı daire çizdiğim kabloda sıkıntı sanırım dibinden oynattımı ledler yanıp sönüyor. Senin kasada böyle bir problem oluştumu.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    617,2 KB · Görüntüleme: 403
@ProtectYourself bana sorarsan molex kablosunda temassızlık varsa servise gönder ya tamir ederler ya da yenisini yollarlar. Bende ki kasanın sorunu yoktu. SATA güç kablosunu takmadığım için fan kontrol düğmesi çalışmıyordu. Şu an düzgün bir şekilde çalışıyor.

İnceleme güzel olmuş emeğine sağlık fakat aklıma bir şey takıldı. Sökülen HDD yuvalarının yerine 14 cm bir fan takabilir miyiz ?

Hocam kasanın alt kısmına fan takılabiliyor mu ?

Cevap gelmeyecek sanırım

@TeknoAdam hocam kusura bakmayın iki gündür başka işlerim vardı cevap yazamadım. HDD yuvalarının yerine fan takamıyoruz maalesef vida yerleri de yok fan takmak için. Ancak fanları bir kablo teli ya da kablo kelepçesi yardımıyla fan kenarlarından tutturursan ancak o şekilde fanları takma imkanın var. Alt kısmada fan takamıyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…