Corsair H100 sıvı soğutmanın iCUE RGB aydınlatma kontrolü çalışmıyor

FAROLİ

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2020
Mesajlar
339
Arkadaşlar Corsair H100 sıvı soğutma kullanıyorum. Corsair'in RGB kotnrolu için iCUE programını indirdim. İndirdikten sonra standart seçeneklerden seçince kasanın önündeki 3'lü fan arkadaki egzoz fan ve sivi sogutmanin kasanın üstünde bulunan 2 fanı sarı oldu. Sonra bunları kapatmayı denedim. Öndeki 3'lü ve arkadaki egzoz kapanıyor ama sıvı soğutma kapanmıyor. Uygulama 6 fanı da görüyor. Kullandığım anakartin uygulaması ile yonetebiliyorum aslında sıvı sogutmanin RGB'lerini ama ilk başta Corsair ICUE'den de yönetmiştim. Bunun için ne yapmaliyim?

Arkadaşlar Corsair H100 sıvı soğutucuya sahibim ama iCUE yazılımı sıvı soğutmayı görmüyor.

Aşağıdaki görselde de görüldüğü üzere lighting Node Core ve Vengeance RGB DDR 5 dediği iki farklı parçayı görüyor. İlki muhtemelen kasadaki stok fanlar diğeri de zaten RAM'ler ama H100 sıvı soğutmayı görmüyor.

Fakat uygulamanın arayüzünde 6 tane fan tanımlı. 4 tanesi stok fan 2 tanesi de sıvı soğutmaya ait olmalı ama fanlarda bir değişiklik yapınca sadece kasa fanları bu değişiklikten etkileniyor.
 

Dosya Ekleri

  • icue.png
    icue.png
    104,3 KB · Görüntüleme: 71
  • icue1.png
    icue1.png
    73,9 KB · Görüntüleme: 70

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı