Corsair H115i Pro RGB Platinum Push&Pull Yapımı

Nasıl yaptın hocam bi foto atarmısın bakalım .
Şuan böyle bir şey yaptım elimde 2 tane fan vardı 12 cm onları koydum 2-3 derece oynadı. Tabi 14cm fan alıp düzgün bir bağlantı yaparsam 2 derece daha oynar en fazla. Değer mi bilmiyorum Biraz bu şekilde kullanıcam.

Dosya Ekleri

• 20190513_200328.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 98
Üstteki fanıda tam olarak bağlarsan 140 mm almana gerek bile kalmaz bence hocam, benimkide bu şekilde.

Üstteki fanıda tam olarak bağlarsan 140 mm almana gerek bile kalmaz bence hocam, benimkide bu şekilde.Eki Görüntüle 394288
Tam olarak bağlayamıyorum o fanı kablo saklama aparatı engel oluyor sökmem lazım. Sökersem 140mm alırım zaten. Bu kasayı kablo saklama aparatı var diye almıştım oysaki

Tam olarak bağlayamıyorum o fanı kablo saklama aparatı engel oluyor sökmem lazım. Sökersem 140mm alırım zaten. Bu kasayı kablo saklama aparatı var diye almıştım oysaki
Anladım hocam, olsun böylede faydasını gördüysen sorun yok bence .

Bende de Phanteks P350X var. Radyatör ile birlikte ekran kartı ile arasındaki boşluk hemen hemen aynı. Ancak 67 dereceden yukarısını görmedim. Üstte fan da yok. RTX kartlar bildiğim kadarıyla GTX'lerden daha serin çalışıyor. Cam ısınması bende de oluyor, o da ekran kartı yakın olduğu için. Açıkçası bana yüksek geldi çalışma derecesi hacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…