Corsair H115i Pro RGB Platinum Push&Pull Yapımı

Nasıl yaptın hocam bi foto atarmısın bakalım .
Şuan böyle bir şey yaptım elimde 2 tane fan vardı 12 cm onları koydum 2-3 derece oynadı. Tabi 14cm fan alıp düzgün bir bağlantı yaparsam 2 derece daha oynar en fazla. Değer mi bilmiyorum :) Biraz bu şekilde kullanıcam.

Dosya Ekleri

• 20190513_200328.jpg
    20190513_200328.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 98
Şuan böyle bir şey yaptım elimde 2 tane fan vardı 12 cm onları koydum 2-3 derece oynadı. Tabi 14cm fan alıp düzgün bir bağlantı yaparsam 2 derece daha oynar en fazla. Değer mi bilmiyorum :) Biraz bu şekilde kullanıcam.
Üstteki fanıda tam olarak bağlarsan 140 mm almana gerek bile kalmaz bence hocam, benimkide bu şekilde.
20190514_015353.jpeg

Üstteki fanıda tam olarak bağlarsan 140 mm almana gerek bile kalmaz bence hocam, benimkide bu şekilde.Eki Görüntüle 394288
Tam olarak bağlayamıyorum o fanı kablo saklama aparatı engel oluyor sökmem lazım. Sökersem 140mm alırım zaten. Bu kasayı kablo saklama aparatı var diye almıştım oysaki :)

Bende de Phanteks P350X var. Radyatör ile birlikte ekran kartı ile arasındaki boşluk hemen hemen aynı. Ancak 67 dereceden yukarısını görmedim. Üstte fan da yok. RTX kartlar bildiğim kadarıyla GTX'lerden daha serin çalışıyor. Cam ısınması bende de oluyor, o da ekran kartı yakın olduğu için. Açıkçası bana yüksek geldi çalışma derecesi hacım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı