Otrivine Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 753 Çözümler 1 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Operasyon Uzmanı 16 Temmuz 2022 #1 Bilgisayar bazen açılışta CPU fan error hatası veriyor. Yeniden başlatınca normal bir şekilde açılıyor. Corsair H115i Pro XT sıvı soğutma takılı. Sebebi ne olabilir?
Bilgisayar bazen açılışta CPU fan error hatası veriyor. Yeniden başlatınca normal bir şekilde açılıyor. Corsair H115i Pro XT sıvı soğutma takılı. Sebebi ne olabilir?
Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #2 Soğutucu fanlarını anakartın CPU fan portuna takmadığından kaynaklandığını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Otrivine Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 753 Çözümler 1 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gemi Operasyon Uzmanı 16 Temmuz 2022 #3 Maximum dedi: Soğutucu fanlarını anakartın CPU fan portuna takmadığından kaynaklandığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... CPU fana takılı. Her zaman yapmıyor zaten arada bir yapıyor ama anlamadım sebebini. Arada bir yapması bir probleme Sebep olur mu? Dosya Ekleri IMG_20220716_125953.jpg 122,2 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleme: 16 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Maximum dedi: Soğutucu fanlarını anakartın CPU fan portuna takmadığından kaynaklandığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... CPU fana takılı. Her zaman yapmıyor zaten arada bir yapıyor ama anlamadım sebebini. Arada bir yapması bir probleme Sebep olur mu?