Corsair H45 Yazılım Desteği

Barısdgr

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selamlar.
Corsair H45 sıvı soğutma kullanıyorum ve fan ayarlarıyla biraz oynamak istiyorum. Corsair'ın kendine ait herhangi bir yazılımı var mı? Veya önerebileceğiniz başka bir yazılımda olabilir. Bildiğim kadarıyla Corsair Link H45'i desteklemiyor.
Yardımıcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Soğutucunuz muhtemelen CPU_FAN portuna takılıdır. O yüzden anakartınızın sayfasına girerek soğutucu fanları kontrol etmek için gereken yazılımı indirebilirsiniz. Mesela MSI için Command Center gibi ya da Gigabyte için önce AppCenter sonra System Information Viewer gibi.

Bildiğim kadarı ile tüm sıvı soğutmalar PWM fan içeriyor. Yani 4 pinli fanlar. Bu fanlar anakart üzerinde bulunan portlara takılır ve anakart yazılımı ile kontrol edilebilir. Anakartınızı söylerseniz yardımcı olabilirim.

@Barısdgr

Son düzenleme:
Merhaba.

Soğutucunuz muhtemelen CPU_FAN portuna takılıdır. O yüzden anakartınızın sayfasına girerek soğutucu fanları kontrol etmek için gereken yazılımı indirebilirsiniz. Mesela MSI için Command Center gibi ya da Gigabyte için önce AppCenter sonra System Information Viewer gibi.

Bildiğim kadarı ile tüm sıvı soğutmalar PWM fan içeriyor. Yani 4 pinli fanlar. Bu fanlar anakart üzerinde bulunan portlara takılır ve anakart yazılımı ile kontrol edilebilir. Anakartınızı söylerseniz yardımcı olabilirim.

@Barısdgr

Asus ROG STRIX B250F GAMING anakartını kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı