Corsair HS 35 alınır mı?

Sueqraa

Kilopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Harry Potter'a tapıyorum.
Selamlar, Corsair HS35 şu an İtopya'da 250TL. Normalde İtopya'dan alışveriş yapmamaya yeminliyim ancak hem yedek bir kulaklık istiyorum hem de 350TL ile 250TL arasındaki fark pek ufak değil. Cooler Master MH670 kulaklığım şu an garantide, o gelene kadar sürekli bunu kullanacağım. Dizi, müzik, film, oyun için kullanacağım. Xbox ve laptop kullanıyorum, dönüştürücü ihtiyacım yok yani 3.5mm jak benim için ideal. Aklımdaki tek soru işareti ise bu kulaklık Discord'da %50 ayarda oyun oynarken karşıya ses verir mi? Karşıya ses iletmemesi yeterli.

Alınmaz. Malzeme kalitesi ve mikrofonu berbat.

Malzeme kalitesi abs plastik, yedekte duracak bir kulaklık için sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Mikrofonu ise izlediğim testlere göre benim işimi görecek tipten bir mikrofon. Düzgün markalar arasında aşırı aşırı oyuncu ürünü görünümü olmayan ve mikrofonu çıkarılabilen tek model bu ne yazık ki.

CH321 alın onun yerine.

Xbox'da kullanacağım, USB çıkışlı bir ürün işime yaramaz maalesef. Mikrofonu da çıkmıyor ne yazık ki. Benlik bir ürün değil maalesef. Öneriniz için teşekkür ederim.

Malzeme kalitesi abs plastik, yedekte duracak bir kulaklık için sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Mikrofonu ise izlediğim testlere göre benim işimi görecek tipten bir mikrofon. Düzgün markalar arasında aşırı aşırı oyuncu ürünü görünümü olmayan ve mikrofonu çıkarılabilen tek model bu ne yazık ki.
Ortadan ikiye bölündüğüne şahit oldum forumda. Ben almanızı kesinlikle önermem. Son karar sizin tabii ki.

Acelesi yoksa eğer E900Pro alabilirsiniz.

Veya HS35'tense Tronsmart Sono Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu alın.

HS35'ten bu iki kulaklık çok daha iyidir.

E900Pro için drop Plus incelemelerine bakabilirsiniz ses kartı vs güncellenmiş hali bu.

Yurt dışına çıkamam derseniz sono alın derim size.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı