Corsair HS35 alacağım ama bilgisayarımda 1 jak girişi var

HS35'de tek çıkış var. Mikrofon ve kulaklık ayrımı için kutudan aparat çıkıyor.

Ekran Görüntüsü (1478).png

HS35-Stereo-3.jpg

Demek istediğim benim bilgisayarımda 1 tane jak girişi var ve mikrofonu için ve kulaklığı çalıştırmak için 2 jak varmış.
Zaten 1 jak ile geliyor.

Ek olarak 2 girişli bilgisayarı olanlar için mikrofon ve kulaklık ayırıcı var içerisinde. Yani siz dönüştürücü kullanmayacaksınız çünkü 1 jak girişiniz var.
Dönüştürücü olmadan mikrofon kullanılabiliyor mu?
Bu fiyata neden jack uca sahip bir kulaklık alıyorsunuz?
Ne önerirsiniz? Bu konuda çok kararsız kaldım.

Demek istediğim benim bilgisayarımda 1 tane jak girişi var ve mikrofonu için ve kulaklığı çalıştırmak için 2 jak varmış.

Dönüştürücü olmadan mikrofon kullanılabiliyor mu?
Yukarıda cevaplanmış, tekrar soruyorsun. Evet kullanabilirsin, telefon kulaklığı gibi düşünebilirsin.

Corsair HS35 alacağım fakat hem mikrofon hem de kulaklık için ayrı jaklar var ve bende 1 jak var, ne yapmalıyım?
HS35 modelde tek jak var. Dilersen kutudan çıkan çoklayıcı ile kulaklık ve mikrofon şeklinde iki farklı jaka da dönüştürebiliyorsun.

Tabii ki tek jakla mikrofonu kullanabilirsin. Eğer iki jak halinde olsaydı bilgisayarında tek jak girişi olduğu için kullanamazdın ama. Dönüştürücü gerekirdi ki zaten kutuda dönüştürücü de çıkıyor.

Not: Corsair HS35'lerde sadece siyah olanın kutusundan dönüştürücü çıkıyordu. Hala öyle mi bilmiyorum ancak öyle olma olasılığı yüksek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı