Alınmaz.
Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA
Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da.www.itopya.com
kesinlikle alınır o fiyata o kalitede daha iyisi yok bence300TL'ye inmiş alınır mı?
En yakın zamanda alacağım. Birkaç videosuna baktım hoşuma gitti.kesinlikle alınır o fiyata o kalitede daha iyisi yok bence
Onu da bir arkadaş önermişti. Ama görüntüsü dandik Preo markasına benziyorAceleniz yoksa CH 321'in stoklarının yenilenmesini bekleyin. HS 35'e göre mikrofon kalitesi oldukça iyi. CH 321'in tek negatif yanı; mikrofonu çıkartılamıyor, fakat sağa sola eğip bükebiliyorsunuz.
Onun dışında oldukça rahat bir kulaklık. Kendim kullanıyorum, soru sormak isterseniz yanıtlayabilirim.
Ses kalitesini şahsen ben oldukça beğeniyorum. Bassları güzel veriyor.Onu da bir arkadaş önermişti. Ama görüntüsü dandik Preo markasına benziyor. Bilmiyorum belki onu alırım.
Bu arada oyun dışında sık olmasa da müzik yapıyorum. Sesleri ayırt edebilmem gerekiyor mix için. (Aslında çokta önemli değil) Eğer o kaliteyi hissettiriyorsa alabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.