Corsair HS35 nasıldır?

Eğer müzik dinleyecekseniz oyuncu kulaklığı önermiyorum, bass ve tiz yoğunluğu müzik için iyi değil. Ayrıca fotoğrafını attığınız kulaklık şehirler arası otobüslerde kullanılan, sürekli bozulan kulaklıklara benziyor :D. Şaka bir yana, şu kulaklık geçen hafta 250₺'idi. Link. Çokça övüldüğünü görmüştüm. Kendim Sharkoon B1 kullanıyorum, ve müzik dinlerken Haylou GT1 kullanıyorum, Haylou GT1, müzikte Sharkoon'dan daha iyi. Yani, önce amacınızı seçmenizi öneririm :). Bu arada, piyasa uçmuş. Ben bu fiyatlardan almadım. Bir kulaklığa 5.000₺ vermem :).

Bütçe çoksaa :D :
.
Bütçem 800-900 civarı yalnız. 🤣
XPG Precog'u alacaktım @Motionless IN White falan kullanıyor ama fiyatı dolar kadar hızlı yükseldi. O yüzden farklı model arayışındayım.
Eğer müzik dinleyecekseniz oyuncu kulaklığı önermiyorum, bass ve tiz yoğunluğu müzik için iyi değil.
Ben çoğunlukla müzik dinlemek için oyuncu kulaklığı bakıyordum, şimdi adam gibi müzik dinleyemez miyim? Oyundan çok müzik ağırlıklı kullanıyorum hoparlörü.

Aslında Precog hala 1050TL'ye alınabiliyor ve bence fiyatına göre muazzam. Ancak tek eksisi pad'leri diyebilirim, kedim sağ olsun biraz oynamış ve yan tarafı yırtılmış. Tabii normal birisi için böyle bir şey olmaz :)

Aslında Precog hala 1050TL'ye alınabiliyor ve bence fiyatına göre muazzam. Ancak tek eksisi pad'leri diyebilirim, kedim sağ olsun biraz oynamış ve yan tarafı yırtılmış. Tabii normal birisi için böyle bir şey olmaz :).
Şu kulaklık Yukko kapanırken 175₺'den satılmış. Şaka gibi. İnanır mısın?

Off banada lazım. Çok fazla Equlaizer ayarı yapıyorum. Telefonla birlikte gelen (Galaxy A20) Kulaklığın haporlörü patladı. Sesi azalmaya başladı. Sonra bass gelince cızırtı yapmaya başladı. :( Babamın kulaklığını aldım (Tabikide kulaklığı direkt kulağıma takmadım araya peçete koydum.) Oda 1 hafta sonra hafif ses kısılmaya başladı bıraktım. Babam diyor normal dinle diyor fakat normal ayarları hiç sevmiyorum. Çok tiz gelince kulağım ağrıyor. Kulaklıksız kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı