Corsair HS35 part ve serial number nerede?

Ali Pınar

Kilopat
Katılım
26 Eylül 2019
Mesajlar
4.927
Makaleler
1
Çözümler
49
Mikrofon cızırtılı, Türkiye'deki muhteşem (!) desteği iki keredir sorunsuz diyerek gondedigi için Corsair global ile iletişime geçtim. Youtube'a kayıt attım, bayağı anlasilir olduğu için boğaziçi destek gibi tecâhül-i ârif yapmayip sorun olduğunu kabul ettiler. Mikrofon göndermek istediler. Sorunun mikrofonda mi yoksa kulaklığın üstündeki mikrofon girişinde mi olduğunu bilmediğim için ürünü onlara gönderip incelemelerini istedim. Kabul ettiler, adres ve iletişim bilgilerinden sonra part ve serial sumber istemiş. Şimdi, kulaklığın kenarında lot number var. Lot number serial number mıdır yoksa part number mi? Kulaklığın üzerinde bir de p/n var. CA-9011195 yazıyor. Hangisini hangisine yazmalıyım?

Ekleme: Gece gece jeton yeni düştü, P/N kesin part numberdir. Baş harfleri :facepalm: Konuyu çözüm olarak açabilirsiniz:
P/N: Part number.
Serial number: LOT number.
 
Son düzenleme:
Bu Corsair'in desteğine hayranım. Adamların desteği muhteşem.
Kulaklıklar: Baş bandının iç tarafı, sol kulaklığın yanında; kafa bandının uzatılması gerekir
HS serisi ve Virtuoso kulaklıklarda, sağ kulaklığın alt kısmında etiket bulunur; çıkartmayı görmek için kulaklığı çıkarmanız gerekir
Void Elite, kafa bandının iç tarafında, sol kulaklığın yanında bir çıkartmaya sahiptir.
 
Bu Corsair'in desteğine hayranım. Adamların desteği muhteşem.

Hocam, en sona çözümü ekledim. Gece gece kafam yeni çalıştı, baş harfleriymis. Gerçekten Corsair destek mukemmel, aynı kulaklığa yine destek açtığımda dönüştürücüsünü göndermişlerdi. HS35'e kalitesiz diyorlar, CH321'e göre biraz daha kalitesiz olabilir ancak ben zaten mikrofon kalitesi için değil garanti desteği için aldım.
 
@Ali Pınar Merhaba ben HS 50 Pro kullanıyorum da tam olarak bulamadım Part Number'ı acaba yardım etme imkanınız var mı ?
Merhaba, part number kutunun en altında "CA" ile başlayıp devamı sayılarla devam eden kısım. Aynı zamanda kulaklığın iç tarafında "P/N" olarak da belirtilmiş. En azından benimkinde bu şekilde.

Emin değilim ancak internette HS50'nin P/N'sinin şu olduğu yönünde bilgi buldum: CA-9011170. Yine de kontrol edin, farklı ülkenin kodu olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı