Corsair HS35 ve Katar Pro deneyimi

Lolipop3535

Decipat
Katılım
17 Nisan 2020
Mesajlar
1.010
Makaleler
3
Çözümler
5
Corsair Katar Pro fare ve Corsair HS35 kulaklığa sahibim. Fiyatları uygun diye Corsair kalitesine güvenerek almıştım. Fare 140 TL, kulaklık 350 TL.

HS35 zaten kronik sorunlu bir kulaklık. Bir anda kırılıyor, kesinlikle almayın.

Fareye gelecek olursak sanırım o da kronik sorunlu. Sensöründe problem var. Sürekli takılma yaşıyorum, ne yaptıysam düzelmedi. Bir 30 dakika falan oyun oynayınca başlıyor düzelmiyor. Discord'da birkaç kişiye sordum, onlarda da aynı problem varmış, benim fareden kullananlar. Yani sanırım fiyatı ucuz diye böyle kronik sorunlu. İkisini de Technopat Sosyal kullanıcılarına güvenerek almıştım ama pişman oldum. Şu an ekipmanların arasındaki en sağlam şey Rampage mouse pad.
Allah alanında satanında belasını versin deli etti beni parçalayacaktım her şey
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Katar Pro kullanıyorum yazın amazondan almıştım. Nedense benim almamın üzerinden 1-2 ay sonra yorumlarda sürekli çift tıklama ve basılı tutarken bırakma sorunu yaşanıldığını gördüm ve bende de o sorun oluştu. Onun dışında LOD (Lift Off Distance) sorunu var fakat benim için hiç ama hiç problem teşkil etmiyor. Sensör probleminizi biraz daha açar mısınız nasıl bir şey olduğunu?
 
Allah alanında satanında belasını versin sinir krizi geçirdim bir oyun oynayacağım ağzının ortasına s**tı Allah kahretsin.
Eski Rampage mouse beni 2 yıl götürmüştü bir anda bozulmuştu bu zıkkımı 1 sene oldu olmadı alalı problem çıkarmaya başladı hemen.
 

Geri
Yukarı