Corsair HS35 vs. Cooler Master H321 vs. Gamepower Warlord

behlulproud

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili dostlar, uzun zamandır kamera mikrofonum ve hoparlörüm ile arkadaşlarım ile oyun oynamaya devam ederken artık bir mikrofonlu kulaklığın lazım olduğunun farkına vardım, günlerdir araştırmam sonucunda performans olarak en çok tercih edilen kulaklıkların bunlar olduğunu fark ettim, geçen senelerde bu fiyat bandında Artics 3 2019 önermişler fakat şu an 2.el'i bile 500'den başlıyor :'( Kısacası benim şu an ihtiyacım olan özellikler, kulaklığın telefona da takılabilmesi, mikrofonunun kaliteli olması(dip ses yapmaması) ve ayrıca tasarımınında estetik hoş gözükmesi (ışıklı mışıklı demiyorum) bütçem maximum 350-400 TL ama 250-350 arası bir kulaklık almayı daha iyi buluyorum, bu piyasada bana önerebileceğiniz kulaklıklar nelerdir?

Bunların arasından CH321 çünkü dahili ses kartı var ve mikrofonu bir tık daha iyi.

Ek olarak Stinger Core var. Rampage falan almayın, Gamepower falan da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı