Corsair HS35 vs Rampage X Jammer

yeeet

Hectopat
Makaleler
1
X jammer şu an şok Market'te mevcut, HS35 ise daha gelecek. İnternetten almaya ikna edemediğim için gelmişken HS35'i kaçırmayayım dedim ama bu Rampage modelin 200TL olduğunu gördüm. HS35 arada ki 200TL farkı hak eder mi sizce? Alabileceğimi sanmıyorum ama 400TL'den fazla uzaklaşmazsa önerilerinizi alabilirim. İyi sosyaller.

İkisi de kötü ürünler. Cebinden 400 TL çıkabiliyorsa iki ürün için de çıkmamalı.

X jammer şu an şok Market'te mevcut, HS35 ise daha gelecek. İnternetten almaya ikna edemediğim için gelmişken HS35'i kaçırmayayım dedim ama bu Rampage modelin 200TL olduğunu gördüm. HS35 arada ki 200TL farkı hak eder mi sizce? Alabileceğimi sanmıyorum ama 400TL'den fazla uzaklaşmazsa önerilerinizi alabilirim. İyi sosyaller.

Kalite farkını bilemem kullanmadım iki ürünü de fakat Rampage deri padleri ciddi dökülme yapıyor bilginiz olsun.
Ama illaki şoktan alacaksanız paranızla rezil olmayın Corsiar alın.

Corsair'i de alırsa parası çöpe gider. Malzeme kalitesi kötü olduğu için kulaklık kırılabiliyor, mikrofon kalitesi idare eder, ses kalitesi 400 TL'ye göre berbat.

İkisi de kötü ürünler. Cebinden 400 TL çıkabiliyorsa iki ürün için de çıkmamalı.

Hocam biliyorum fakat internetten almaya bir türlü ikna edemedim, böyle almaya biraz daha sıcak baktıkları için söylemiştim. Durumu izah etmeye çalışayım tekrar olmadı o zaman kulaklık almam.

Hocam biliyorum fakat internetten almaya bir türlü ikna edemedim, böyle almaya biraz daha sıcak baktıkları için söylemiştim. Durumu izah etmeye çalışayım tekrar olmadı o zaman kulaklık almam.
Bu mesajları gösterin uzmanlara sordum deyin :D
O zaman ya tamam derler ya da alma o zaman derler yarı yarıya şans.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı