Wanheda411
Hectopat

1 Ay anca kullanmışımdır.
Sağlamlık sizin için önemli ise HS50'nin gövdesi metal. Sinirlenip sağa sola fırlatmadıkça kırılacağını sanmıyorum.
Sadece sürücü hazneleri plastik. O kısmı metal olmaması gayet doğal.
Yön hissiyatını şöyle tarif edebilirim, sesin nokta atışı yönünü bulabiliyorsunuz ve size yaklaşıp ne zaman çıkacağını kestirebiliyorsunuz. Bu büyük avantaj.
Öte yandan AWP gibi tok sesli silah atışları sırasında ayak sesleri gibi tiz-mid sesler ortadan kaybolmuyor hala duyuluyor ve yön hissiyatı yukarıda yazdığım gibi devam ediyor.
50mm sürücüsü var. Rakiplerinden öne çıkan en büyük özelliğidir. Alan hissiyatı bu nedenle rakibinden üstün. Oyunların yanı sıra müzik dinlerken hissedebiliyorsunuz. Baslar diğer sesleri bastırmıyor. Oyuncu kulaklığı için iyi sayılır. Oyuncu kulaklıkları arasında en iyi müzik performansı diyemem ama ilk 5 garanti ederim.
Film izlerken fena değil. Keşke 1 tık daha iyi olsun demiyorsun.
Tek eksi yanı mikrofonu, sesi biraz robotlaştırıyor. Oyun oynarken sesin robotik olması benim için önemli değil dersen parasını sonuna kadar hak ettiğini düşünüyorum.
Bir şey soracağım bayağı araştırdım ama insanlar Discord'a müzik falan dinlerken sesin karşıya gittiğini falan söylüyor yani bu doğru mu veya çözümü var mı bazıları mikrofon çalışımıyor yazmış