Bir şey soracağım bayağı araştırdım ama insanlar Discord'a müzik falan dinlerken sesin karşıya gittiğini falan söylüyor yani bu doğru mu veya çözümü var mı bazıları mikrofon çalışımıyor yazmış

Aynı sorunu Discord'a farklı kulaklıklar ile yaşadım. Şu iki seçeneği seçince düzeliyor. En azında bende işe yarıyor.

Yıllar önce alınan G203'da bile aynı sorun var. Kendisini hala kullanıyorum. Muhtemelen yazılım kaynaklı diye düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• asdasdasd.PNG
    386,7 KB · Görüntüleme: 145
Hs60 kullanıyorum ben aralarında ne kadar fark var bilmiyorum, kulaklıkların teknik konularını da pek bilmiyorum.

Ben kulaklığımdan çok memnunum. Ses kalitesini çok sevdim. Film izlerken veya şarkı dinlerken müthiş zevk alıyorum seslerden. Dandik bir kulaklıktan sonra taktığınızda sinema salonunda film izler gibi bir fark oluyor çok tatmin ediyor beni.

Kulaklığı kullandığım sıralar internet kafede Cloud 2 deneme şansım oldu, Hs60'a göre daha rahatsız edici geldi sesler. Hs60 sanki daha yumuşak ve dinlendirici bir ses veriyor. Rekabetçi oyunlarda adım sesleri falan nasıl farkeder bilmiyorum Witcher 3, Death stranding gibi oyunlarda hoparlörden kulaklığa geçmek büyük lüks oluyor çok keyif veriyor.

Sağlamlık konusuna gelirsek bi Cloud 2 değil ama gayet sağlam kulaklık. Ben 2. el almama rağmen 1 sene sorunsuz kullandım. Birkaç hafta eve gelmedim o sırada kardeşim yanlardaki birleşim yerlerinden birini kırmış, macunla falan hallettim sorunsuz kullanıyorum. Kardeşim olmasaydı en az 3 sene sağlam dururdu kulaklık. Yalnız şöyle bir şey var benim kulaklığın padlerinden birisi çıktı, diğeri de hafiften açıldı. Telefoncuya açtırıp yaptırmak zorunda kaldım.

Mikrofon kalitesi olarak da fiyatına göre gayet güzel ses veriyor. Onlarca defa yayın yaptım, Discord'da ve büyük yayıncıların yayınlarında çok takıldım. Rode mikrofonların yanında internet kafe mikrofonu gibi sırıtan bir ses olmadı gayet güzeldi sesler.

Bugün kulaklığım bozulsa yine gider Hs60 alırım veya bütçem yeterse kablosuz olduğu için Hs70 alırım. Size de tavsiye ederim.
Kablosu çok uzun bu arada yatağımdan film izleyebiliyorum.
Yukarıda belirtmeyi unutmuşum ama evet öyle bir sorun var. Sesi çok fazla açtığınızda karşıya ses gidebiliyor ama müzik dinlemenize falan engel değil. Çok abartı yükselttiğinizde oluyor sadece. Sesi hafif kıstığınız zaman sorun çözülüyor onun haricinde bir çözüm bilmiyorum. Dediğim gibi onlarca kişinin bulunduğu Discord odalarında ve yayınlarda saatlerce bulundum. Sesi hafif kıstığımda karşı tarafa da ses gitmedi, benim keyfimi engelleyecek kadar kısmam da gerekmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…