Corsair HS50 mikrofon sorunu

Kulaklıkta sorun vardır diye düşünüyorum, yani mikrofonun da. Satıcı ile görüşün, değişim yaparlar sanırım. QP bilişimden mi aldınız?
Evet oradan aldım da mikrofon kasanın önündeki jak girişine takınca çalışıyor kulaklıkta ki jak girişine takınca çalışmıyor kulaklığın jak girişi bozuk sanırım?

Ben de ilk aldığımda mikrofonu yerine iyi oturtmadığımı farketmiştim ve onu oturtunca düzelmişti. Ayrıca jak kablolarının olduğu o ufak kabloyu kulaklığın kablosuna iyi oturt bir de öyle dene.

Hocam sorun çözüldü mü ne yaptınız? Aynı sorun bende de var. @121228
Evet çözdüm. Nasıl çözdüğüme gelecek olursak ise açıkçası bende bilmiyorum. Mikrofonun açma kapama düğmesini biraz kurcaladım ve çözüldü. Gerçekten çok hassas omuz değmesin de falan kapanabilir. Onun haricinde ise çözüm yolu bilmiyorum. Sizde bir kurcalamayı deneyin isterseniz.

Evet çözdüm. Nasıl çözdüğüme gelecek olursak ise açıkçası bende bilmiyorum. Mikrofonun açma kapama düğmesini biraz kurcaladım ve çözüldü. Gerçekten çok hassas omuz değmesin de falan kapanabilir. Onun haricinde ise çözüm yolu bilmiyorum. Sizde bir kurcalamayı deneyin isterseniz.

Yahu öyle olacaksa vereyim kulaklığı sağlamını yollasınlar. Garanti kapsamına girer diye düşünüyorum.

Bende aynı ürünü kullanıyordum 2-3 ay kullandım, bu sabah normal bir şekilde kullandım sonra PC'yi kapattım. Bir süre sonra açtım arkadaşım dcden aradı ondan sonra mikrofonu kullanamadım telefondan da denedim orada da herhangi bir ses vermedi. Cözüm nedir?(bende de mikrofon harici olarak taktığım da çalışıyor)
Kulaklığa mikrofon eskisinden çok daha kolay takıp çıkartılıyor.

Son düzenleme:
Buldum çıkartın mikrofonu tamam mı sonrasında alın biraz sert takın ben de 2 klik sesi geldi oturdu sonra sesim geliyor oldu lan oldu oha çok mutluyum.

bende de aynı problem var mikde problem yok mic dişi girişinde problem var o kadar para bayılıyoruz böyle sorunlar ile karşılaşıyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı