Corsair HS50 mikrofon sorunu

121228

Megapat
Makaleler
10
Arkadaşlar merhaba, birkaç gün önce Corsair HS50 kulaklığını almıştım ve bugün elime geçti. Ancak mikrofon konusunda sıkıntım var. Sesim karşıya gitmiyor. Ayarlardan mikrofon basını 30 dB'e çekince ise sadece cızırtı sesi geliyor, bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar var mı acaba?

Screenshot_1.png

Yazılımsal bir sıkıntı yok gibi sonuçta cızırtı da olsa mikrofondan ses çıkıyor, zaten eline bugün geçmiş satıcıyla iletişime geç iade veya değişim iste başka çözüm yok gibi 😕

Bilgisayar ayarlarında bir sorun yoksa kulaklık arızalıdır belki de. Corsair'in uygulaması varsa onu indirin bir de.
Corsair'ın HS50 modeli için bir yazılımı yok fakat mikrofonu telefona takıp test etmek istedim ve karşıma şöyle bir görüntü çıktı. Sesi algılıyor ses dalgaları var ama ses gelmiyor. Şimdi bu mikrofon bozuk mu değil mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-11-13-23-54-35-188_com.android.soundrecorder.png
    Screenshot_2019-11-13-23-54-35-188_com.android.soundrecorder.png
    21,6 KB · Görüntüleme: 195
Kulaklığın üzerinden mikrofon kapalı değil di mi?
Değil.
Arkadaşlar kulaklık çalışıyor. Mikrofonun kulaklığını kasanın önündeki jak girişine taktım ve çalışmaya başladı ama kulaklığa takınca çalışmıyor nasıl halledicem yahu bunu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı