- Makaleler
- 3
İade ettiğin ürün nedir?
Hp pavilion 600 bluetooth headset. 280 TL'ye almıştım ve çok memnundum. Ta ki çıtırtı sesleri gelene kadar... Teknik servis raporu ile satıcıya gönderdim. Para iadesi seçeneğini seçeceğim.İade ettiğin ürün nedir?
Bu renge göre farklı kutu içeriği yanılmıyorsam sadece HS35'de var. HS50 Pro'da böyle bir şey olmaması lazım.@KuoNN hocam Mavi olanlardan da çoklayıcı çıkıyor mu? Yoksa sadece siyahtan mı çıkıyor?
Ben yeşil, arkadaşım siyah aldı. İkisinden de çıktı.Hp pavilion 600 bluetooth headset. 280 TL'ye almıştım ve çok memnundum. Ta ki çıtırtı sesleri gelene kadar... Teknik servis raporu ile satıcıya gönderdim. Para iadesi seçeneğini seçeceğim.
@KuoNN hocam Mavi olanlardan da çoklayıcı çıkıyor mu? Yoksa sadece siyahtan mı çıkıyor?
Maviden de çıkar herhaldeBen yeşil, arkadaşım siyah aldı. İkisinden de çıktı.
Başkasından borç alma imkânın varsa direkt al. Zaten iade gelecekmiş.Maviden de çıkar herhaldeŞu para iadesi bir türlü gelemedi. Gelse uçarak alacağım da...
Hocam 3 gün içerisinde gelecek. Bence böyle aksiyonlara gerek yok.Başkasından borç alma imkânın varsa direkt al. Zaten iade gelecekmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.